+ Film

Tíz kilométer magasan állt le Jennifer Lawrence gépe

A repülő egyik motorja mintegy tízkilométeres magasságban mondta fel a szolgálatot.

Keresés a weben

Kényszerleszállást hajtott végre a hétvégén a New York állambeli Buffalo repülőterén Jennifer Lawrence Oscar-díjas színésznő magángépe, a szár sértetlenül megúszta a vészhelyzetet.

Amerikai sajtójelentések szerint a magángép szombaton Louisville-ből, Lawrence szülővárosából szállt fel, ahol a filmsztár a családját látogatta meg. A repülő egyik motorja mintegy tízkilométeres magasságban mondta fel a szolgálatot, és a kényszerleszállás közben a másik motor is leállt.

A pilóta azonban a motorok nélkül is biztonságosan landolt a buffalói repülőtéren. A leszálló gépet mentők és tűzoltók fogadták.

A Deadline.com szerint 26 esztendős Lawrence éppen a Fox kémthrillerjét, a Red Sparrow (Vörös veréb) című filmet forgatja, amelyet névrokona, Frances Lawrence rendez, akivel korábban Az éhezők viadalán dolgozott együtt.

KORÁBBAN >

Jennifer Lawrence alakítja a botrányba keveredett milliárdost

3 hozzászólás

3 Comments

 1. Havrilla István szerint:

  Hülye firkász!
  Ha a gép állt volna le, akkor már senki nem élne. Nem a gép állt le, csak a repülőgép motorja. A gép a kifutón szokott állni és nem a levegőben.
  Havrilla István

 2. Bihari Judith szerint:

  Örülünk, hogy “a szár sértetlenül megúszta a vészhelyzetet”, de mi lett magával a nadrággal?

 3. Baranyai György szerint:

  Kisgép lehetett, ami képes vitorlázni is. Képzett pilóta vezethette, a problémát jól oldotta meg. Hogy mi lett a nadrággal, Kedves Judith, csak tippelni tudok. Lényeg a biztonságos leszállás volt. Ha nem sikerült volna, egy verébbel kevesebb volna….
  Tisztelettel: Baranyai György

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top