+ Zene

Phil Collins kórházba került

A Not Dead Yet Live című turné megszakadt.

Keresés a weben

Phil Collins kórházba került egy kisebb baleset miatt csütörtökre virradó éjszaka, de már jól van, a csütörtök és péntek estére tervezett londoni koncertjeit azonban elhalasztotta és előreláthatólag novemberben pótolja őket.

A 66 éves zenész hivatalos Facebook-oldalára felkerült bejegyzés szerint az előadó megcsúszott a szállodai szobájában az éjszaka közepén, amikor ki akart menni a mosdóba, és esés közben beütötte a fejét egy székbe.

Collinst kórházba szállították, ahol összevarrták a szeme közelében keletkezett súlyos sebet. Az előadó már jól van, de 24 órán keresztül még megfigyelés alatt tartják.

A rövid közlemény szerint a zenész elnézést kér rajongóitól, köszöni nekik az elmúlt hetet és alig várja, hogy visszatérjen a színpadra. A hétszeres Grammy-díjas zenész, énekes és dalszerző a múlt hét végén kezdte meg Londont, Párizst és Kölnt érintő visszatérő turnéját.

Csütörtökön és pénteken a londoni Royal Albert Hallban lépett volna fel.

Ezeket a koncerteket november 26-án és 27-én fogja pótolni.

A Not Dead Yet Live elnevezésű turné a tervek szerint vasárnaptól folytatódik Kölnben, majd Párizsban. A zenész június 30-án visszatér a brit fővárosba, hogy színpadra lépjen a Hyde Park-i British Summer Time zenei fesztiválon.

 

KORÁBBAN >

Phil Collins egyáltalán nem ciki

űhttps://librarius.hu/2015/05/07/phil-collins-egyaltalan-nem-ciki

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top