+ Film

Betiltják a Wonder Woman című filmet az izraeli főszereplő miatt

A főszereplőnő is szolgált az izraeli hadseregben, 2007-ben őrmesterként szerelt le.

A libanoni gazdasági minisztérium felszólította az ország nemzetbiztonsági ügynökségét, hogy tiltsa be a Wonder Woman című amerikai kalandfilmet, mert a főszereplő, Gal Gadot izraeli – tudatták név nélkül nyilatkozó illetékesek kedden.

Egy magas rangú biztonsági tisztviselő úgy nyilatkozott az ügyben, hogy egyelőre nem érkezett hivatalos megkeresés a hivatalhoz, amihez egyébként egy olyan testület ajánlása kell, melyben hat minisztérium képviselői foglalnak helyet.

Bejrút utcái már tele vannak a híres képregény élőszereplős változatának plakátjaival. Szerdán már premier előtti vetítés is lesz. A filmet hivatalosan június 1-jén, csütörtökön mutatják be.

A 32 éves Gal Gadot az Izrael középső részén fekvő Ros Haajinban született, és jelenleg Bar Refaeli után ő a második legjobban fizetett izraeli modell és színésznő. A Halálos iramban-sorozattal vált világszerte ismertté. Mint minden izraeli állampolgár, Gadot is szolgált az izraeli hadseregben, 2007-ben őrmesterként szerelt le.

Libanon jogilag a mai napig hadban áll Izraellel, és az országban évtizedek óta törvény tiltja bármilyen izraeli termék behozatalát, ahogy azt is, hogy libanoniak Izraelbe utazzanak vagy bármilyen kapcsolatot létesítsenek izraeli állampolgárokkal.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top