+ Zene

A 68 éves Olivia Newton-John lemondta koncertjeit

Kiújult rákbetegsége miatt Olivia Newton-John, a Grease sztárja lemondta júniusi koncertjeit az Egyesült Államokban és Kanadában.

Kiújult rákbetegsége miatt Olivia Newton-John, a Grease sztárja lemondta júniusi koncertjeit az Egyesült Államokban és Kanadában. A 68 éves sztár a kilencvenes évek elején küzdött mellrákkal, gyógyulását követően az egészséges életmód szószólója lett és támogatta daganatos betegségek gyógyításával kapcsolatos kutatásokat.
A hátfájásról, amely miatt először koncertturnéja első felét kellett lemondania, kiderült, hogy a mellrák miatt jelentkezett, ami tovább terjedt és áttét alakult ki a keresztcsontján
– ismertette egy bejegyzés kedden a sztár Facebook-oldalán.
Newton-Johnt rövid ideig sugárterápiával kezelik és természetes gyógymódokat is alkalmaznak nála. A színész-énekesnő bízik abban, hogy már az év során visszatérhet a pódiumra, egészségesebben, mint valaha és megtartja koncertjeit.
Olivia Newton-John a Grease (Pomádé) című musical 1978-as filmes adaptációjával vált világhírűvé, amelyben John Travolta volt a partnere.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top