+ Média

Gálvölgyi János hülyét csinált a Tényekből

Kolozs Roland, a reset.hu munkatársa a TV2 Tények műsorának szalagcímeiből állított össze egy verset, amit Gálvölgyi János komoly vehemenciával ad elő. A szerzemény címe: Túlélték, mégis meghaltak.

Kolozs Roland, a reset.hu munkatársa a TV2 Tények műsorának szalagcímeiből állított össze egy verset, amit Gálvölgyi János komoly vehemenciával ad elő. A szerzemény címe: Túlélték, mégis meghaltak.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. göre gábor szerint:

    A Remete levele, Mesék a népnek

    Jó komám Gábor!

    A népnek szoló mesék reneszánszát tapasztalod-é? Felnőtteknek esti mese, ennek Híradó a nevi. Se nem hír, se nem adó. Hirdetés a pogári qurmány áldásos voltáról, az ő nagy igyekezetéről, hogyan legyen még hatékonyabb a te kirablásod! Adóhoz anyí köze, hogy inkább bevétel! Néked köll, ezt a sok hazugságot bevenni lefekvés előtt! Szépeket álmodjál a pógárok Mennyországáról! Ahol utcaseprő közmunkás lehetsz, ha eléred, mint mezítlábas tanyasi a budi láncot a városi kultúrába!
    Aztán jövőkép mese! A kommunizmus mese 2. verziója, mint a Windovs.ba! Ennek kormányzati beszámoló a neve! Annyi köze nincs a kormányzáshoz, mint ökröket hajtó nagyapám vezette az ökröket, Hű, vagy Hó kiáltással! Csak a hűhó maradt mög belőle! Látni annyit láthatsz belőle, már megint kőccsönre szorulnak, a Drakula nyársa helyett! Mert arra kéne, vagy a szakértelemre! Az meg nem égeti magát köztük!
    Minden nagyon jó, nagyon szép, mese! Legalább őnékik! Akinek meg nem, az vándorbotot ragad, és kitántorog Ánglus oruszágba, ha nem is Amerikába! Az is „tengerentúl” vagyon! Néked itt nem jut vagyon! Ahhó nem vagy elég ügyes, se szégyentelen! Se főkommunista se besúgó! Esélytelen, vagy mint csiga a lóversenyen! Randa vén nő a szexpiacon! Közmunkába se dug meg, a Tanácselnökbűl lett pógármester, mert mán nem tud vénsége okán!
    Papi mise! Akarom mondani mese! Néked ezt adta, az ő jó Istenük! Aki már hozzájuk se igazán jó! Hivatalt, még ad nékik, vagy a pártszervezet, de észt rég nem ad már hozzá! Így aztán vergődnek, mint beszívott muslinca a pók hálójába! Mentűl jobban vergődik, annál jobban bele gabalyodik, mint a hazugságába szokott! Lóbálják az ígéreteik, mint ministráns a füstölőt! Te meg a méregtűl füstölögsz, mekkorát mer képedbe hazudni!
    Mindezt azér mondom el néked, ha magadtúl nem jötté vóna rá. Be ne dülj nékik, mint országút melletti integető hőgy szokott, amikor nem akar beléfeküdni a sárba! Ha gusztusod támadt vóna rá, mint hazugságaik meghallgatására!
    No Isten megáldjon! Vagy a pártszervezet! Annak áldása, most bőségesebb!

    Öreg barátod, Józsi Bá! Maga ingyen Campingjébűl!
    Közreadja a címzett! 2017-01-

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top