+ Oktatás

Készül a brüsszeli atombomba

Az Európai Parlament mai ülésén többek között az Európai Néppárt átszavazó képviselőinek szavazataival elfogadták azt a határozati javaslatot, amely arra szólítja fel a magyar kormányt, hogy rendezze a CEU helyzetét, hogy az továbbra is Magyarországon maradhasson…

Az Európai Parlament mai ülésén többek között az Európai Néppárt átszavazó képviselőinek szavazataival elfogadták azt a határozati javaslatot, amely arra szólítja fel a magyar kormányt, hogy rendezze a CEU helyzetét, hogy az továbbra is Magyarországon maradhasson, vonják vissza a civileket megbélyegző javaslatot, és a menekültek tranzitzónába zárását előíró törvényt.

Ezen felül pedig azt kéri az Európai Bizottságtól vizsgálja a magyar jogállamiságot, és készítse el a brüsszeli „atombombát”, a 7-es cikkelyt, amely akár Magyarország uniós szavazati jogának megvonásával is járhat!

Az elmúlt hónapok nagy tüntetéseit szervező Oktatási Szabadságot, és Nem maradunk csendben csoport azt kéri a magyar kormánytól, hajtsa végre az európai parlamenti választáson magyar nép által is legitimen megválasztott Európai Parlament képviselőinek döntését! És ezzel kapcsolatban vasárnap tüntetést szerveznek.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top