+ Zene

Rátgéber László Sex Pistols-dalokat kiabál

rátgéber , orfű

Az idén 10 éves Fishing On Orfű fesztivál egészen egyedülálló módon 10 év legjobb koncertjeinek archívumát szabadította az internetre.

Keresés a weben

Az idén 10 éves Fishing On Orfű fesztivál egészen egyedülálló módon 10 év legjobb koncertjeinek archívumát szabadította az internetre.

A Fishing On Orfű fesztivál a Kiscsillag egyik dalának címét viseli és 2008-as indulásakor szinte egycsapásra a magyar zene egyik örömünnepévé lett. Így aztán nem semmi az a 400 (!) koncertet tartalmazó videóarchívum (köztük teljes koncertfelvételek is), amivel most a fesztivál kedveskedik a rajongóknak.

A legjobb pillanatokból mi is válogattunk néhányat, de ajánljuk a fesztivál youtube-csatornáját, ahol kedvedre böngészhetsz a videók között.

A Tudósok tavaly a Víziszínpadon játszotta el egy elektromos dob segítségével egyik legnagyobb slágerüket:

A legelső fesztivál nyitónapján a Rátgéber László vezette Only Tonite lépett fel (basszusgitáron Lévai Balázs, gitáron Lecsó), itt éppen egy Sex Pistols-klasszikust adnak elő:

De itt látható teljes egészében az utolsó orfűi Heaven Street Seven-koncert is, utána interjút is csináltunk velük a feloszlás okán:

De természetesen a Kispál és a Borz újraösszeállások is itt vannak, ezek már régebb óta elérhetők itt:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top