+ Zene

Rátgéber László Sex Pistols-dalokat kiabál

rátgéber , orfű

Az idén 10 éves Fishing On Orfű fesztivál egészen egyedülálló módon 10 év legjobb koncertjeinek archívumát szabadította az internetre.

Az idén 10 éves Fishing On Orfű fesztivál egészen egyedülálló módon 10 év legjobb koncertjeinek archívumát szabadította az internetre.

A Fishing On Orfű fesztivál a Kiscsillag egyik dalának címét viseli és 2008-as indulásakor szinte egycsapásra a magyar zene egyik örömünnepévé lett. Így aztán nem semmi az a 400 (!) koncertet tartalmazó videóarchívum (köztük teljes koncertfelvételek is), amivel most a fesztivál kedveskedik a rajongóknak.

A legjobb pillanatokból mi is válogattunk néhányat, de ajánljuk a fesztivál youtube-csatornáját, ahol kedvedre böngészhetsz a videók között.

A Tudósok tavaly a Víziszínpadon játszotta el egy elektromos dob segítségével egyik legnagyobb slágerüket:

A legelső fesztivál nyitónapján a Rátgéber László vezette Only Tonite lépett fel (basszusgitáron Lévai Balázs, gitáron Lecsó), itt éppen egy Sex Pistols-klasszikust adnak elő:

De itt látható teljes egészében az utolsó orfűi Heaven Street Seven-koncert is, utána interjút is csináltunk velük a feloszlás okán:

De természetesen a Kispál és a Borz újraösszeállások is itt vannak, ezek már régebb óta elérhetők itt:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top