+ Irodalom

Öt fiatal meztelen nő invitálta a miniszterelnököt koncertre

Londonban, a miniszterelnöki rezidencia előtt megállt egy minibusz, és öt fiatal meztelen nő ugrott ki belőle. A járókelők nem tudták mire vélni a dolgot, ezért megkérdezték a lányokat, miben sántikálnak.

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtóból – 1972.

július, Kolumbia – Négy és fél ezer méter magasan repült a gép, benne ötvenkét utas, és a két pilóta. Az utasok között ült a légitársaság egyik tulajdonosa, aki egyszer csak fölállt a helyéről és bement a pilótafülkébe, elővette a pisztolyát és agyonlőtte a pilótáját. A másodpilótának nem volt más választása, egyedül kellett leszállnia a repülőgéppel.

július, Japán – Megkezdték a gyerekek védelmét szolgáló közlekedési sisakok gyártását. A sisakban a gyermek biztonságosabban közlekedhetett a forgalomban. Ha a gyermek elfordította a sisak tetején található kapcsolót, akkor megszólalt a sisak szirénája, és bekapcsolt a villogó is, amelyeket nem túl nehéz szárazelemek működtettek.

július, Ausztria – A gyorsevésben versenyző 21 éves férfi már harmadik nagy győzelmét aratta, mikor két zsömle és egy paradicsom másodpercek alatt történő elfogyasztása után a légcsövébe billent egy zsömlefalat. A férfi köhögött, krákogott, jóakarói püfölték a hátát, szerette volna megőrizni a vezető pozícióját, de váratlanul nem csak azt veszítette el, hanem az életét is.

augusztus, Anglia – Londonban, a miniszterelnöki rezidencia előtt megállt egy minibusz, és öt fiatal meztelen nő ugrott ki belőle. A járókelők nem tudták mire vélni a dolgot, ezért megkérdezték a lányokat, miben sántikálnak. A lányok azt válaszolták, hogy néhány nap múlva lesz a Wembly-ben egy jó kis koncert, arra szeretnék meghívni a miniszterelnököt. A lányok ugyanezt állították a rendőröknek is, mikor bevitték őket.

augusztus, Fülöp-szigetek – Két sziget között közlekedve kigyulladt egy komphajó. Huszonnyolcan a vízbe fulladtak, de többségüket, nyolcvan utast és a legénységet kimentette a segítségükre siető hajó. Mikor a túlélők mindnyájan a fedélzetre kapaszkodtak, a legénység egyenként kirabolta őket.

augusztus, Jugoszlávia – Vrsarban, a tengerparti fürdőhelyen 30 ezer delegált részvételével megnyílt a nudisták idei világkongresszusa. Az előrejelzések ellenére hűvösre fordult az idő, így mind a harmincezer nudista kénytelen volt tetőtől talpig felöltözve megjelenni a rangos eseményen. Többségük nem is engedte magát lefotózni a sajtónak. Nudista ruhában?

szeptember, Dél-Korea – Szöulban ülésezett az ázsiai jósok második nemzetközi kongresszusa, amelyre közel száz jövendőmondó érkezett Japánból, Indiából, Tajvanból és Dél-Koreából. A jósok megegyeztek abban, hogy nem lesz újabb világháború, de a nyugati és a keleti világrendszer közötti feszültség eltart még egy darabig. Hogy mikor tartják a következő kongresszust? Erre nem tudtak válaszolni.

szeptember, Ausztrália – Quiesland államban kóborolt egy fotós, témát keresett. Egyszer csak mit látott? Egy teljesen mozdulatlan krokodilt. Megörült a témának, szépen sütött rá a nap, lefotózta jobbról, lefotózta balról, aztán egészen közelről. Az állat meg sem mozdult. Ezen fölbátorodva a férfi, berakta a kocsiba, hogy hazaviszi a gyerekeknek. Néhány kilométer után a krokodil mégis csak megmozdult, és piszok dühös lett, ugyanis azért nem mozgott, mert éppen napozott.

szeptember, Svédország – Addig kísérleteztek a tudósok, míg végre megalkották azt a berendezést, amellyel a készülék érintése nélkül tárcsázhattak a mozgássérültek. A berendezés a levegő szívását és fújását érzékelte, a szívások és fújások megfelelő kombinációja adta a telefonszámok egyes számjegyeit. A konstrukció remekül működött, csak a tárcsázás utáni első mondatok sikeredtek kissé lihegősre.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top