Archív

Előgyereknap Pöttyös Pannival

A tíz évvel ezelőtt elhunyt, ezoterikus regényeket, verseket, filozófiai munkákat is jegyző Szepes Mária legnépszerűbb teremtménye Pöttyös Panni, akinek történetein generációk nőttek fel 1953 óta.

A tíz évvel ezelőtt elhunyt, ezoterikus regényeket, verseket, filozófiai munkákat is jegyző Szepes Mária legnépszerűbb teremtménye Pöttyös Panni, akinek történetein generációk nőttek fel 1953 óta. Habár igencsak megváltozott a világ az elmúlt fél évszázadban, a pöttyös sorozat ma is aktuális gyermekkori problémákat jár körül az írónőre jellemző érzékenységgel.

Május 14-én remek programot kínál a családoknak a Thália Színház és a Szepes Mária Alapítvány. Előgyereknapként a régi kedvenc, Pöttyös Panni köré szerveződik a vasárnap.      

A mulatság délelőtt 11-kor kezdődik a Pöttyös Panni az iskolában című zenés mesedarabbal. Az iskolakezdés élményeiről és nehézségeiről szóló Szepes könyvből Németh Ákos drámaíró írt színpadi változatot, az előadást pedig Bozsik Yvett rendezte. Jegyeket elővételben lehet vásárolni a színház weboldalán.

Az előadás után megismerkedhettek a darab szereplőivel, közös fotót készíthettek, majd (12.20-tól) ingyenes játszóház, kézműves foglalkozás, vetélkedő és a Móra Kiadó gyermeknapi könyvvására várja az érdeklődőket.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top