+ Képzőművészet

Ez a cikk azoknak szól, akiknek fontos a gyerekek mosolya

Ferling Szonja a Katica lány című alkotásának bevételből az epilepsziás gyerekek EEG vizsgálatát szeretné megkönnyíteni.

Egy híres amerikai színésznő szerint semmi sem olyan hatalmas, mint a mosoly ereje. Ezért olyan varázslatos a gyermekek boldog mosolya. Minél több van belőle, annál jobb, annál egészségesebb lehet a világ. Az ilyen mosolyokat szeretné megsokszorozni egy pécsi illusztrátor, aki egyik alkotását online árverésre bocsátotta, hogy a bevételt az epilepsziás gyermekek gyógyítására fordíthassák.

Ferling Szonja illusztrációk készítésével foglalkozik. Rajzairól azt mondják, hogy mosolyt, derűt, boldogságot adnak másoknak. Katica lány című alkotását az Epilepsziás Gyermekekért Alapítvány javára ajánlotta fel. A hét elején indult az online árverés, ami május 15 –éig tart.

Az Epilepsziás Gyermekekért alapítvány célja az epilepsziás gyermekek betegségének minél korábban történő felismerése és folyamatos kezelése, rendszeres gondozása révén a gyógyultak számának növelése. Az alapítvány a gyermekek számára az EEG vizsgálatokat megkönnyítő EEG sapkákat szeretne beszerezni. A képre bárki licitálhat itt.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Népszerűek

To Top