+ Gondolat

Figyeld csak meg, ott van az üzenet!

A hetedik érzékben nincs semmiféle misztikum. Nem az univerzum üzen, illetve azt nem sci-fi módon teszi és nem is kell hozzá sem téren, sem időn kívül lennünk.

Azt írja a Librarius.hu május 5-i számában, hogy tudományos kutatások bizonyítják a hetedik érzék létét!

Igen, mert bárhogyan is tekerjük, mi, mint emberi test elemi folyamatokból állunk. És az elemi folyamatok racionálisak. Az élettelennek mondott elemi világ alaphelyzetből az, az élővilág pedig ösztönösen. Ez a racionalitás nem más mint az egyensúly mindenkori megtartására való törekvés. Ahol kevés van, oda adnunk kell, ahol meg sok van, onnan el kell vennünk. A létezés ésszerűség-értelme a folytonosság. Az egyoldalúság hosszútávon elsorvaszt.

A hetedik érzékben nincs semmiféle misztikum. Nem az „univerzum üzen”, illetve azt nem sci-fi módon teszi és nem is kell hozzá „sem téren, sem időn kívül” lennünk. Éppen ellenkezőleg. A hetedik érzék az kvantumkommunikáció. Frekvenciával és intenzitással. Csak a jel olyan parányi, hogy igazából fel sem fogod, csak követed.

Egyedi, személyre szabott jeleket is lehet követni. A személyes téridő behozza az azonos téridők üzeneteit. Éppen most akartalak hívni, mondjuk; pont most gondoltam rád; nahát, pont egyszerre értünk ide. Nem azért találod meg a kávét a polcon, mert az „univerzum üzen”, hanem azért, mert mások fejében is ott van az, hogy kávé, és ők vagy eleve tudják hol van, vagy már rátaláltak. És akkor vagy fogékonyabb minden külső jelre, ha nem foglal le a mindennapok konfliktusa. Ha kvázi testi-lelki egyensúlyban vagy.

A kvantumkommunikációnak intenzitása van. Ugyanaz a jel szorozva sok-sok emberrel már olyan intenzitást ad, ami átjön még akkor is, ha te is tele vagy problémákkal.

A mai globális kvantumjel, mindenen áthatoló intenzitású üzenete az, hogy segíts, mert a világunk bajban van: szétszakadt telire és üresre, nyomorúságosra és dőzsölősre, békésre és háborúsra, földönfutósra és befogadósra… És az egyensúly, az a lét záloga, bármelyik oldalon is állsz. A segítség természetesen nem problémamentes, hiszen a bajból veszel át, de éppen az átvétel redukálja a globális baj szintjét. Figyeld csak meg, az üzenet itt van. Sohasem azt kell megmagyarázni magadnak, hogy miért segítesz, mindig azt, hogy miért nem.

A „hazai pálya előnye” – hogy pozitív példánál maradjunk – nem teljesen egyértelmű, mert a szurkolósereg győzelembe vetett valós hitének megsokszorozódó kvantumkommunikációs ereje hanghatással is kiegészül. De a közös hangos szurkolás maga, az már a következmény. Nem kérdőjelezzük meg az atya szavait sem a szertartás alatt. Elmondjuk közösen az imát is, aztán kilépünk a templomból és egyenként már mások vagyunk.

Tele van a földi világunk információval. Amerre csak nézel, mindenhol mobilokat, ipadeket, meg minden efféléket látsz működni, működtetni. De ami ennél sokkal fontosabb, az az, hogy a gondolataiddal te magad is egy információ-gazda vagy. Mert minden gondolatod egy kvantumjel, csak nagyon-nagyon parányi. De ha fel vagy rá készülve, és ha akarod is, akkor sokkal többet adhatsz és többet is kaphatsz, mint amit a látásunk, a hallásunk, a szaglásunk, az ízlelésünk, az érintésünk és a képzeletünk, mint konkrét mérhető eredmény produkál.

Kiss Zoltán J., független kvantumenergia-kutató

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Jenny Thalia szerint:

    „kvantumenergia kutató” 😀 ez olyan mint a katoliusoknál a „démonológus” 😀
    Vicces…

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top