+ Média

A Kétfarkúak kutyát és gázszerelőt is küldenek az űrbe

Szeretnénk a magyar társadalom egy-egy emblematikus csoportjából egy hímet és egy nőstényt az űrbe juttatni, hogy miután elpusztul a Föld, mi magyarok, újrakolonizáljuk a bolygót.

A Kétfarkú Kutya Párt deklaráltan a kommunizmust akarja megvalósítani. Legalábbis az űrkutatás terén:  “Ez lesz a Földön az első közösségi finanszírozásból épülő űrkikötő. Az űrkikötő közösségi tulajdonban lesz. Mindenki, aki támogatja a projektet, részvényese lesz támogatása arányában az építménynek .”

Szeretnénk a magyar társadalom egy-egy emblematikus csoportjából egy hímet és egy nőstényt az űrbe juttatni, hogy miután elpusztul a Föld, mi magyarok, újrakolonizáljuk a bolygót.

Ezért fellövünk az űrbe egy közmunkás párt, egy stróman párt, egy élsportoló párt, egy gázszerelő párt és egy kutyapárt.

A felelős program része a nemzeti sport kezelése, a népegészség kordában tartása is:

– Hiába a kisvasúttal odautaztatott tömegek, még mindig konganak a lelátók a felcsúti stadionban, ezért radikális közlekedési reformra van szükség:

Egy űrállomás a magyar foci iránt rajongó űrlények tömegeit hozhatja Felcsútra.

Az első magyar űrállomás csakis Felcsúton épülhet meg, ehhez telket és házat szeretne a magyar viccpárt. Mondjuk ezt, miközben a viccpárt kategória devalválódni látszik egy olyan közéleti közegben, ahol 10 közszereplőből 9 olyan megnyilatkozásokat produkál, hogy az ország még értelmesnek tűnő harmada úgy érzi magát, mintha egy 3 napos lakodalomból hazafelé menet még betolt volna egy ayahuasca-koktélt

“Az űrállomást egyszer majd értékesítjük, így a befektetett pénzed a végén a többszörösét fogja érni. Neked vagy az unokáidnak.” – ígári a párt.

via > nyugatifeny.hu

 

3 hozzászólás

3 Comments

 1. KongoDelta szerint:

  Xd részvényeim vannak,nem is kevés,xd xd xd .Mindet bele tolnám,ígéretes projekt.

 2. Maci Laci szerint:

  Nem lenne egyszerűbb pl. egy börtönt kinevezni űrállomássá (a börtönt bevinni egy magán űralapítványba, s így elvesztené börtön jellegét), majd oda exportálni a kedvezményezetteket?
  S amikor bejutottak, közölni velük, hogy visszamenőlegesen megváltoztak a feltételek és a visszatérés, kijutás száz évre elnapolva.

 3. Horváth Béláné szerint:

  Ugye Orbán lesz az egyik asztronauta???????

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top