+ Irodalom

Motoros sztriptízt adott elő egy spanyol lány

Lenyűgöző látványt nyújtott a főváros utcáján az a sztriptíz, amit egy motorkerékpár hátsó ülésén féloldalt ülő fiatal lány mutatott be.

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtóból – 1967.

január, Jugoszlávia – Egy macedóniai szövetkezet sofőrje Bitola és Novaci között autózva teljes sebességgel belerohant egy vonuló nyájba. Az autó kerekei 30 másodperc alatt 60 juhot pusztítottak el. A juhász, látva a mészárlást, levette a kalapját, és így szólt a sofőrhöz: Uram, abban biztos lehet, hogy nincs olyan természeti csapás, ami az emberhez mérhető károkat tudna okozni.

január, USA – A New York-i sírásók sztrájkja 32 temetőben bénította meg a temetkezést. Magasabb bért és emberségesebb körülményeket követeltek a sírásók. A sztrájk ideje alatt elhalálozott embereket hűtőkamrákban szállásolták el.

január, NSZK – A nyugat-berlini Tegel tónál a téli hónapokban jóval kevesebben etették a hattyúkat, mint nyáron. A melegebb hónapokban több élelemhez szokott hattyúk kissé bosszúsak voltak, és követelőzve szaladtak az etetők után, némelyik egészen a földalatti peronjáig elkísérte a látogatót. Látod, kisfiam, mondta egy asszony a halálra rémült gyerekének, ilyenek ezek a hattyúk, a kisujjadat nyújtod, és az egész karodat akarják.

február, Spanyolország – Lenyűgöző látványt nyújtott a főváros utcáján az a sztriptíz, amit egy motorkerékpár hátsó ülésén féloldalt ülő fiatal lány mutatott be. A lány fehér bugyit és kék színű hosszú ruhát viselt, amelynek alsó széle a motorkerékpár küllőihez dörzsölődött. Mikor a küllők elkapták a ruha szegélyére varrt parányi gombot, a lány teste egyetlen szempillantás alatt vált mezítelenné.

február, Olaszország – Bariban a baromfinemesítő telep vezetője megfigyelései során megállapította, hogy a baromfi tojáshozama szoros összefüggésben áll az állatot ért stresszel. A férfi megkérte a dolgozókat, hogy ezután tartózkodjanak a hangos beszédtől, idegen tárgyakat ne vigyenek a tojótérbe, és lehetőleg a baromfitelepen kívül káromkodjanak.

február, Magyarország – A szegedi hangszergyár kifejlesztette a vízhatlan gitárt, amelyből kétezer darabot hozott forgalomba. Ha egy strand felajzott közönsége azt kérte a jókedvű beatzenészektől, akár víz alatt is gitározhattak hangszerrel.

március, USA – A pennsylvaniai rabok azóta is jótevőjükként emlegetik az intézmény egyik dolgozóját, aki a múlt hónapban lépett szolgálatba először. A férfi első munkanapján az aznapi menüt akarta közölni a hangosbemondóban, mikor a hangosbemondó gombja helyett a börtön kapuját mozgató automata vezérlőgombját nyomta meg.

március, Kanada – Új-Fundlandon az alacsony vízállás miatt a lagúnában rekedt egy nyolcvan tonnás bálna. Az állat csak úgy juthatott vissza, ha megvárta a kedvező vízállást. Az óriás és nagyétkű vendégről addig az állam gondoskodott az adófizetők pénzén. Ezért aztán egyesekben fölmerült, ha az egyiptomiaknak sikerült olyan hatalmas piramisokat építeni, egy bálnát már csak be lehetne vonszolni valahogy a mélybe.

március, Svédország – Pénzhez akart jutni egy fiatalember. Mikor olvasta az újságban, hogy évente 5000 autót lopnak el Stockholmban, és az úgynevezett autóvágóhidakon értékesítik, ahol darabjaira bontva adják tovább alkatrésznek, úgy döntött, csak nem lehet ez olyan ördöngös, ha ennyien csinálják. A férfi kinézett magának egy kocsit, ami két hete parkolt a szomszédos utcában. Hatalmas csörömpöléssel törte be a vezető oldali ablakot. Amikor menekülni próbált az éjszaka közepén föllármázott tulajdonos elől, kiderült, nincs a kocsiban benzin.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top