+ Pályázat

Fiatal zenészeket keres a MÜPA föld alatti színpada

A pályázatokat a – Bocskor Bíborka, Jónás Vera, Hrutka Róbert, Little G Weevil és Jamie Winchester – összetételű zsűri bírálja el.

A tavalyi siker után idén újra megrendezi rendhagyó tehetségkutatóját a Müpa, amelynek célja lehetőséget és teret adni a feltörekvő fiatal zenekaroknak.

A pályázók közül a Müpában idén fellépő zenészekből álló szakmai zsűri választja ki az öt nyertest, amely május 26-án önálló koncertet adhat a Garázsband Fesztiválon.

A 2016 júniusában először megszervezett fesztiválon öt tehetséges fiatal zenekar léphetett fel szokatlan helyszínen, a Müpa mélygarázsában, amely az alkalomra underground klubbá változott.

A közönségdíjat tavaly a Bluebay Foxes kapta, és az elmúlt egy évben berobbant a budapesti koncertéletbe a Müpa különdíját elnyert öttagú Luckies is.

Május 26-án 20 órától újra kinyílnak a sorompók, és egy estére ismét a fiatalok és a zene veheti birtokba a Müpa mélygarázsát.

A szervezők idén is olyan pop-rock zenekarok jelentkezését várják, amelynek tagjai 16 és 26 év között vannak.

A beérkezett pályázatokat a Müpa idei évadának fellépőiből összeálló szakmai zsűri – Bocskor Bíborka, Jónás Vera, Hrutka Róbert, Little G Weevil és Jamie Winchester – bírálja el.  Az öt nyertes zenekar 40 perces önálló koncertet ad a Garázsband Fesztiválon.

A fellépő zenekarok a közönség helyszíni szavazatai alapján a Müpa és Ludwig Múzeum felajánlásából további értékes díjakat – egy egész napot egy profi hangstúdióban fotózással egybekötve és további fellépési lehetőséget – nyerhetnek.

Pályázni május 10-ig lehet a garazsband@mupa.hu email címre beküldött kitöltött jelentkezési lappa.

  • A jelentkezési lapp  a www.mupa.hu oldalról tölthető le.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top