+ Média

Őrültek tornya? A közösségi felelősségvállalás mint reklám

Támogatják a tudáshoz, információhoz és élményekhez való szabad hozzáférést.

Mikro-, kis- és középvállalkozások számára először rendeznek közösségi felelősségvállalási konferenciát Budapesten április 3-án a Duna Palatobán.

A rendezvényen expo és a jeltolmáccsal játszó HADART Színház Őrültek tornya című előadása is várja az érdeklődőket.

A HAT Alapítvány és szakmai partnerei, a Magyar Adományozói Fórum és a Magyar Public Relations Szövetség által rendezett Mentés Másként! Konferencia és expó résztvevői olyan gyakorlati tapasztalatokkal gazdagodhatnak, amelyek jól használható márkaépítő eszközök.

Kuremszki Andrea, a HAT Alapítvány elnöke:

Feladatunknak tekintjük, hogy olyan közösségeket hozzunk létre, amelyek támogatják a tudáshoz, információhoz és élményekhez való szabad hozzáférést. Abban hiszünk, hogy ez lehetővé teszi, hogy nyitottak, önállóak, felelősséggel döntő, a saját életünkre hatni tudók legyünk.

A HADART Színház Őrületek tornya című előadása Shakespeare Tévedések vígjátékának mai változata. A konferencia után látható előadást Háda János, a színház alapítója és vezetője rendezte. A társulat jeltolmács segítségével a siketek és nagyothallók számára is elérhetővé teszi a produkciót.

Moravetz Levente briliáns humorú darabja, az Őrületek tornya tulajdonképpen Shakespeare Tévedések vígjátékának a mai magyar változata ugyanazokkal a szerepcserékkel, és félreértésekkel.

Adottak az elcserélt ikrek, akik egy toronyházba kerülnek, és óhatatlanul összetévesztik őket. Adott a középkorú házaspár, akik arra készülnek, hogy megcsalják egymást, akár egy liftben is. És ráadásul a nagy kavarodásban még egy csecsemő is eltűnik, de ez is csak félreértés. Hogy a perpatvar özönét nyomon tudjuk követni ebben a hasizmot próbáló káoszban, segítségünkre siet a mindent véleményező házmester…Straub Dezső a kicsapongó férjet, a csalfa feleséget Mérai Katalin alakítja, mindketten a tőlük megszokott profizmussal. Szabó Mátét két szerepben remekel, nőcsábász macsóként és a saját neméhez vonzódó úriemberként; Seres Dániel a fiútestvér kettős karakterét alakítja. Nemcsak a feleség sajátos karakter, Végh Judit  az undok, de szeretetre vágyó csinibaba, Laurinyecz Réka a kelekótya, harsány, ügyetlen és kotnyeles szomszédasszony, és Zakariás Éva, a csak a biznisszel törődő elegáns dáma sem egyszerűek. Hogy teljes legyen a káosz, a toronyházban még két zsaru is megjelenik Juhász György és Maday Gábor személyében. Háda János a mindent tudó házmester, Géza szerepében bogozza ki a szálakat.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top