+ Irodalom

Mitől lehettek annyira elcsigázva a szaúdi király háremében élő nők?

A szaúdi király azt vette észre, hogy az utóbbi időben a háremében élő nők valahogy elcsigázottak és kedélytelenek. Hiába érte el férfiúi teljesítőképessége csúcsát, nem sikerült növelni a testi kapcsolatok élvezeti értékét…

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtóból – 1961.

október, Malajzia – Sarawakon összeültek a szigetlakók képviselői, hogy megbeszéljék a vadállomány védelmét, ugyanis az állandó vadászat miatt kipusztulás fenyegette a majmokat. A hosszas vita után abban egyeztek meg, hogy aki lelő egy majmot, fizessen magas pénzbírságot. A javaslatok között az is szerepelt, hogy meg kellene tanítani a majmokat a lőfegyver használatára.

október, Anglia – London híres sajtóutcájában, a Fleet Street egyik vendéglőjében kis cédulát helyeztek el az asztalokon, a következő szöveggel: Kérjük azokat a tisztelt vendégeket, akik a teáscsészét hamutálcának használják, hogy a tea rendelésekor kérjék meg a pincért, hogy a teát hamutálcában szolgálja fel.

október, India – Hosszú hezitálás után rászánta magát a férfi, hogy kölcsönt kér az egyik ismerősétől. Rendben, mondta az ismerős, de akkor be kell tartanod a kölcsönkérés ősi szabályait. Pontosan mik is azok, kérdezte a férfi, csak hogy egyről beszéljenek. A következőket kell aláírnod. Amíg nem adtad meg a kölcsönt, nem írhatsz alá egyetlen papírt sem, ugyanis nincs neved. A kölcsön teljes időszakában az én rendelkezésemre áll a vezetékneved, és azt írok alá helyetted, amit akarok. Na, kéred a pénzt?

november, Dél-Afrika – Fokvárosban föltűnt az egyházi vezetőknek, hogy a fiatal lányok újabban nem térdelnek le az imádkozáshoz. Miután a furfangos érsek rájött az okára, így beszélt a hölgyekhez: Kedves lányok és asszonyok, ha csak a harisnyájukat féltik, imájukhoz bátran végezzék a padlón behajlított térdekkel, mert e naptól kezdve az egyház megtéríti az ima közben elszakadt nylonharisnyákat.

november, Libanon – A rendőrség tehetetlennek bizonyult a közlekedési kihágásokkal szemben, ezért készen állt minden használható ötlet bevetésére. Így történt, hogy az intézkedő rendőr felhatalmazást kapott arra, hogy a közlekedési kihágáson kapott sofőrt a legközelebbi borbélyüzlethez vezesse, és ott kopaszra vágassa a haját, melynek árát a vétkes fizette meg. A borbélyok üdvözölték az ötletet, és javasolták, hogy a tarra vágást más esetben is használják elrettentésül.

december, Mexikó – Az Egészségügyi Minisztérium rendeletben határozta meg a szerenádok maximális hosszát. A szépasszonyok és lányok erkélye alatt adott hagyományos éji zene ezentúl nem haladhatta meg az egy órát. A minisztérium azzal indokolta döntését, hogy bár a párkapcsolatok hagyományos ápolása a nemzet jövőjének érdekeit szolgálja, ellenben tény, hogy a környék lakói másnap munkaképességük töredékét használják a kimerültség miatt.

december, Kuba – Új típusú esküvői forma hódított Kubában. A fiatal párok nem a hagyományos lengő, fehér virágos esküvői ruhában vonultak a pap elé, hanem a népi milícia egyenruhájában, és nagyszabású ünnepségeken kötötték össze sorsukat. Santiago de Cuba-ban legutóbb nyolcvan ifjú pár esküvői szertartását rendezték meg a kubai nőszövetség helyi központjában, ahol csaknem minden menyasszony és vőlegény a milicisták olajzöld egyenruháját, vagy az analfabetizmus ellen küzdők öltözékét viselte.

december, Szaúd-Arábia – A szaúdi király azt vette észre, hogy az utóbbi időben a háremében élő nők valahogy elcsigázottak és kedélytelenek. Hiába érte el férfiúi teljesítőképessége csúcsát, nem sikerült növelni a testi kapcsolatok élvezeti értékét. Gondolt egyet a király, és engedélyt adott az elzártan élő nőknek, hogy hetente kétszer, lefüggönyözött hordszéken elhagyhatják a palotát. A szobáikat felszerelte televízióval, és minden egyes nő fényképezőgépet kapott. Nagy volt az öröm, és ezután a király is pompásabban szórakozott.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. göre gábor szerint:

    Mert egymást basztatják férfi híjján!

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top