+ Irodalom

A legértékesebb albumokban fürdőruhát rajzolt az aktokra egy 80 éves férfi

Bariban a közkönyvtár feljelentést tett a rendőrségen, mert egy ismeretlen tettes a legértékesebb és legszebb művészeti albumokban csíkos fürdőruhát rajzolt az aktokra.

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtóból – 1959.

július, Olaszország – Bariban a közkönyvtár feljelentést tett a rendőrségen, mert egy ismeretlen tettes a legértékesebb és legszebb művészeti albumokban csíkos fürdőruhát rajzolt az aktokra. A nyolcvanéves férfit fürdőruha-rajzolás közben tetten érték. Bevallása szerint akkor gyűlölte meg a nőket, mikor negyven évvel ezelőtt a felesége lelépett egy artistával.

július, Svédország – Nagy felfedezést tettek a linnköpingi állami iskolában. Kiderült, hogy azok a másodikos gyerekek, akik írógépen tanultak meg írni, sokkal kevesebb helyesírási hibát vétettek, mint azok, akik kézírással sajátították el a betűvetést. Viszont azonban azok a gyerekek, akik írógépen tanultak meg írni, és rendkívüli helyesírással gépeltek, nem tanulták meg a kézírást.

július, Franciaország – A férfi, mielőtt elindult volna a focimeccsre, megállt a trafiknál. Kérek egy meccses szivarkát, mondta a trafikosnak. A trafikos becsomagolta a félméteres szivart, majd átadta a férfinak. Nem haragudjon, uram, kérdezhetek valamit? Természetesen, válaszolta a férfi. Milyen? Remek, válaszolt ismét a férfi, ha meggyújtom a kezdőrúgásnál, elég az első félidő végéig.

augusztus, Dánia – A koppenhágai szent Augusztin templomból ellopták az orgona egyik sípját. A két tizenhat éves fiú elmondta a rendőrségen, hogy nagyon sokat gondolkoztak, mire erre az elhatározásra jutottak, de nem volt más választásuk. Ha lett volna pénzünk, mondták, biztosan nem az orgonasípból csináljuk meg a moped kipufogóját.

augusztus, Svédország – Egy malmöi férfi 300 gombból készített nyaklánccal ajándékozta meg házasságkötésük tizedik évfordulóján a feleségét. A nyakláncot azokból a gombokból készítette, melyeket az együtt töltött évtized alatt elfelejtett felvarrni a felesége. Az asszony nem vette szemrehányásnak, hiszen, mondta, sokkal kisebb ügyefogyottság évente harminc gombot nem fölvarrni, mint harmincat leszakítani.

augusztus, Amerika – Két fickó, akik az Antarktiszra szerveztek repülős utakat, azon törték a fejüket, hogyan lehetne egy jó reklámmal lendíteni a bolton. Sok átdumált éjszaka után nem találtak ki semmi okosat, már-már föladták, mikor az egyikük, aki nászútra készült, a homlokára csapott. Hát ez az, nászút. Ajánljuk nászutasoknak azzal, hogy ott van olyan éjszaka, ami 180 napig tart.

szeptember, Szovjetunió – Tbilisziben fölállítottak egy különös könyvtárat, amelyet meglepően sokan látogattak, és amelynek állománya nem könyvekből, hanem borokból és szeszes italokból állt. A ritkaságok mellett a látogatók kivált kíváncsiak voltak a koleraellenes vodka receptúrájára, amelyet szintén kiállítottak egy vitrinben. A teremőr elmondása szerint, a recept olvasói feltűnően nagyokat nyeltek.

szeptember, Franciaország – Párizs külvárosában működött a tréfás cikkeket gyártó üzem, amelynek termékei olyan kelendőek voltak, hogy a munkások kora reggeltől késő estig dolgoztak. Az egyik tréfarészlegben hosszú évek óta szorgalmasan termelt egy férfi, aki reggeltől estig nem csinált mást, minthogy lyukakat fúrt a kockacukorba.

szeptember, USA – Egy kisváros általános iskolájában már a tanítás kezdte előtt fél órával meg kellett jelenniük a diákoknak. Az iskolai orvosok szerint mindenképpen használ a gyerekeknek, kikapcsolódást nyújt és az önfegyelmezés eszközeként is hatásos, ha tanítás előtti fél óráig harisnyát kötnek a nebulók.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Hektor Honig szerint:

    Inkább arcot rajzolt a fürdőruhás lányokra!

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top