+ Irodalom

Geo Ramirez 700 képben tetováltatta testére Robinson Crusoe történetét

Geo Ramirezt kivált kedvelték a nők. Legutóbb egy dúsgazdag asszony ígért neki aranyakat, ha kiolvashatja a testét. Geo nem sokat habozott, ledobta a ruháit, és várta, hogy a hölgy is levetkőzzék.

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtóból – 1959.

január, USA – Aranylakodalmat tartott egy Omahában élő házaspár. Nem hívtak túl sok vendéget, csak a legközvetlenebb barátokat, akiket kávéval és édes süteménnyel kínáltak. A kipirult arcú asszony lelkesen mesélte, hogy a sütemények nem akármilyen sütemények, hanem igazi különlegességek, mert az esküvőjükön készültek, és ötven éven át egy légmentesen beforrasztott dobozban tárolták.

január, Franciaország – Tapsoló emberekkel végeztek kísérletet a tudósok, és megállapították, hogy tapsolás közben emelkedett a hőmérsékletük. Hogy szemléletes példát hozzak, magyarázta a tudós, ha egy 3500 személyt befogadó terem közönsége egyszerre tapsol, akkor annyi hőt termelnek, amennyi elegendő húsz közepes méretű lakóház fűtéséhez.

január, Chile – Geo Ramirezt kivált kedvelték a nők. Legutóbb egy dúsgazdag asszony ígért neki aranyakat, ha kiolvashatja a testét. Geo nem sokat habozott, ledobta a ruháit, és várta, hogy a hölgy is levetkőzzék. Ugyan, mondta a hölgy, én ruhában szeretek olvasni. Na, megint egy aszexuális literátor, mondta Geo, és elfeküdt az ágyon a testére tetovált hétszáz képpel, amelyek Robinson Crusoe történetét ábrázolták.

február, Anglia – Elindult egy agglegény a birminghami főzőversenyen. Egész életében magára főzött, mosott és takarított, asszony csak egészségügyi célból léphette át a küszöböt. A versenyen a bírák a legjobbnak ítélték a főztjét, és első díjat kapott. Az asszonyok egy másodperc alatt meglátták benne az ideális férjet, és csak a helyszínen 34 házassági ajánlatot kapott.

február, Franciaország – A nizzai karnevál a zsebtolvajok eldorádója. Ebben az évben közel kétszázezer ember gyűlt össze ünnepelni, róluk összesen 2 millió frankot sikerült legombolni a szemfüles tolvajoknak. Ez átlagosan és ünneplő emberenként 10 franknak felelt meg. Ha úgy vesszük, a zsebtolvajlás a szertartás része, senkit nem ért túl nagy veszteség.

február, Ausztria – Az Innsbrucktól tíz kilométerre fekvő Zirl községben betiltották a vendégfogadókban és a szállodákban a vurlitzer használatát. A magyarázat: a vurlitzerek zavarják a csendet, és rossz hatással vannak a fiatalokra. Mert a zenéből tánc lesz, a táncból kapcsolat, a kapcsolatból pedig hangoskodás, ami elindíthat akár egy lavinát is.

március, Japán – Divatba jött az illatosított nyomdafesték. A rózsát ábrázoló képeslapot rózsaillatú festékkel nyomták, mindemellett illatosították a levélpapírt, a tintát és a női fehérneműt is. Elképzelhetetlen illatorgiát élhetett át, aki rózsás képeslapra válaszolva illatos tintával írt illatos levélpapírra, miközben illatos bugyit viselt.

március, Olaszország – Forradalmasította a házi cipőtalpalást egy találmány. A cipő belsejében, a talpbélés és a talp között keskeny peremet képeztek, amelyből kihúzható az elkopott cipőtalp és beilleszthető helyette a vadonatúj, nulla kilométeres talp. A találmánynak köszönhetően az emberek felszabadultabban róhatták tovább végtelennek tetsző útjukat.

március, Belgium – Dupla fenekű bevásárló szatyrot árusítottak Brüsszelben. Az alsó rekeszben elemekkel működő hűtőszerkezetet helyeztek el, amely megőrizte a szatyorban lévő termék hőmérsékletét a hazaszállítás ideje alatt. A háziasszonyoknak többé nem kellett azon aggódniuk, hogy amíg végignézik a ruhaüzletek új kollekcióit, a drogériák árukínálatát, és az ékszerüzletek változatlan ragyogását, az idő alatt feldobja a talpát a tintahal.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek