+ Film

35 máshol nem látható kisfilmet nézhetsz meg az online filmszemlén

A nézők március végéig szavazhatnak is a legjobb alkotásokra. A szavazók hetijegyet nyerhetnek a 27. Mediawave Együttlétre.


Nyitókép: Jelenet a Donkey Xote c. filmből

Negyedik alkalommal rendezi meg a Mediawave Alapítvány az Úton Online Filmfesztivált. Az internetes filmszemlén a nézők március végéig szavazhatnak a legjobb alkotásokra, a filmeket április 26-ig, a 27. Mediawave Együttlét kezdetéig lehet megnézni – természetesen ingyenesen és regisztráció nélkül.

Az online filmversenyen  35 filmet láthatunk, kisjátékfilm, animációs, kísérleti- és táncfilm, valamint dokumentumfilm blokkokban.

Szavazni a legjobb film, a legjobb rendező és a legjobb operatőr kategóriában lehet, és a legtöbb szavazatot elnyert filmeket a 27. Mediawave Együttléten is levetítik április 27. és május 1. között.

A szavazók hetijegyet nyerhetnek a 27. Mediawave Együttlétre.

A filmeket itt nézheted meg >>> MEDIAWAVE – 4. Úton Online Filmfesztivál (elérhető 20017. ápr. 26-ig)

 

Április 27-én kezdődik a 27. Mediawave Együttlét, a helyszín  a komáromi Monostori Erőd. Az Együttlét filmes versenyprogramjára  összesen 1374 alkotással jelentkeztek a világ 90 országából. A rendezvény idei tematikája a “reformáció” lesz, a programokról további információ a Mediawave Együttlét honlapján és facebook oldalán olvasható.

Az egyik versenyfilm trailere lentebb.

Buliképek a Mediawave-ről

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top