+ Film

Hollywoodi ajánlatokat kaptak a Mindenki alkotói

Deák Kristóf alkotása februárban elnyerte a legjobb rövidfilmnek járó Oscar-díjat. A rendező felesége a szerda esti Híradóban mesélt a film utóéletéről.

Már több ajánlattal megkeresték Hollywoodban az Oscar-díjas magyar rövidfilm, a Mindenki alkotóit – hangzott el az M1 aktuális csatorna szerda esti Híradójában. Az M1-nek Deák Kristóf rendező felesége, a film koreográfusa Nina Kov azt mondta: az elmúlt napokban több érdeklődő volt, már van egy pár találkozó is megbeszélve. Egy ideig még Hollywoodban maradnak, de – mint a Nina Kov elmondta – férje, Deák Kristóf Magyarországon érzi magát igazán otthon.

Az Oscar-díjas rendező már következő filmjére készül, amiről annyit lehet tudni, hogy az emberi összetartozás erejéről szól majd – hangzott el a Híradóban. A Mindenki című alkotásért Deák Kristóf rendező és Udvardy Anna producer nyerte el a legjobb rövidfilmnek járó elismerést a 89. Oscar-gálán magyar idő szerint hétfő hajnalban Los Angelesben. Ha még nem láttad a filmet, ide kattintva máris megtekintheted.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top