+ Film

Nézd meg videón az Oscar-gála valaha volt legnagyobb bakiját

A káosz azt követően szabadult el, hogy Warren Beatty és Faye Dunaway, a Bonnie és Clyde egykori sztárjai bejelentették a legjobb film kategória díjazottját.

Bár Justin Timberlake rögtön a vasárnapi 89. Oscar-gála kezdetén megtáncoltatta a hollywoodi Dolby Színház közönségét, és a háromórás műsorban egy turistacsoport meglepetésszerű bevonulása és égből potyogó cukorkák is szerepeltek, Jimmy Kimmel, a műsor házigazdája is csak széttárta a karját, mikor végül a legjobb film díjának átadásakor az összecserélt borítékok miatt káoszba fulladt a show.

A népszerű televíziós műsorvezető, Jimmy Kimmel a gála derekán egyszer csak egy turistacsoport érkezését jelentette be a közönségnek. Mint mondta, a kirándulókat úgy tájékoztatták, hogy egy Oscar-ruhákat és szmokingokat bemutató kiállításra látogatnak el.

De azt nem mondtuk meg nekik, hogy az emberek is bennük lesznek

– mondta Kimmel.

A sötét terembe kényelmes turistaruhában beballagó csoport hirtelen a sztárokkal tömött színházteremben találta magát Nicole Kidman és Keith Urban kezét rázva, akik az első széksorban foglaltak helyet a gálán Denzel Washington, Ryan Gosling és Meryl Streep társaságában.

A színházteremben zajló meglepetéstúra alatt Denzel Washington összeadott egy jegyespárt, a vőlegényt Gosling cukorkával is megkínálta, egy másik látogatónak pedig Jennifer Aniston adta oda ajándékba a napszemüvegét. A látogatás azzal zárult, hogy kifelé tartva mindenki megérinthette Mahershala Ali Oscar-díját, amelyet a legjobb férfi mellékszereplőként kapott a Holdfényben nyújtott alakításáért.

Kimmel egy sor tréfát sütött el a jelen lévő hírességek rovására, viccelődött Matt Damonnal és Mel Gibsonnal is, akinek A fegyvertelen katona című filmje két technikai kategóriában is díjazott lett.

Az estén többször is hófehér kis zsákocskákba adagolt ejtőernyős cukorkák potyogtak az égből a sztárok ölébe. Az elegáns közönség vidáman kóstolgatta a nyalánkságot.

Miközben Kimmel egész este azon volt, hogy a szórakoztató műsor idejére a szétszakadt országot kicsit összefogja, számos célzást tett Donald Trump megosztó politikájára.

Emlékezzetek a tavalyi évre, amikor úgy tűnt, hogy az Oscar rasszista? Hát ennek vége, hála neki

– mondta a műsorvezető.

A káosz azt követően szabadult el, hogy Warren Beatty és Faye Dunaway, a Bonnie és Clyde egykori sztárjai bejelentették a legjobb film kategória díjazottját. Dunaway a Kaliforniai álom címét olvasta fel, mire a film producerei és stábja elárasztotta a színpadot, és már bele is fogtak a köszönőbeszédbe a szoborral a kezükben, amikor a PricewaterhouseCoopers (PwC) szavazatszámláló, valamint nyertes borítékokért felelős képviselői, észlelve a tévedést, megpróbálták megállítani az ünneplést. Kimmel ekkor tájékoztatta a Kaliforniai álom alkotóit, hogy a Holdfény lett a győztes. A teljes kavarodásban az Oscar-gálát először vezető Kimmel tanácstalanul jelentette ki:

Tudtam, hogy el fogom szúrni. Megígérem, nem jövök vissza.

https://youtu.be/3e_khNlLC4Y

A tolongásban Damien Chazelle, a Kaliforniai álom Oscar-díjas rendezője és Barry Jenkins, a Holdfény színpadra érkező rendezője összeölelkezett.

Még az álmaimban sem lehetet volna igaz! A pokolba az álmokkal! Nincs szükségem rájuk, mert valóra váltak.

– mondta a megrendült Jenkins.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top