+ Film

Ez lesz a vacsora az Oscar-díj átadása után

Cheryl Cecchetto, aki 25 éve rendezi a kormányzói bált, elmondta, hogy tiszta, egyszerű és hívogató palettát akart összeállítani.

„Varázslatos átváltozás” – ez a témája az Oscar-díjátadó ceremóniát követő kormányzói bálnak, amelynek szervezői gondoskodnak róla, hogy a háromórás műsor alatt megéhező sztárok a legfinomabb csemegéket luxuskörülmények között élvezhessék.

A 89. Oscar-díjátadó 1500 vendége a ceremóniát követően a kormányzói bálra hivatalos, amelyet a Dolby Színház épületének Ray Dolby Báltermében rendeznek meg. Az elegáns, modern dekorációt a piros, fehér és arany szín uralja, a válogatott finomságokról pedig a híres Oscar-séf, Wolfgang Puck gondoskodik.

A Variety beszámolója szerint 3500 miszótölcsér, majd hétkilónyi szarvasgomba, 160 kiló atlanti tonhal, 7500 garnélarák, 2375 perec, 4250 kézzel készült gnocchetti és 70 kiló rukkola is szerepel az alapanyagok között.

Ha valaki öt kaviáros krumplit enne, akkor annyit kap. Ha párolt bordát kíván vagy csirkés pitét, esetleg miniburgert vagy valamilyen pizzát, amit csak akar, tőlünk megkapja

– ígérte Puck.

A báli közönség megkóstolhatja a séf hagyományos ajánlatait, de Puck minden évben újdonságokkal is meglepi a sztárokat. Idén a kaviár- és lazac-Oscar mellett aranyporos popcorn, cukorborsó-falafel, és tarógyökértaco is lesz garnélával és mangóval.

A desszertkínálatban lávatorta, vörös bársony gofri és csokoládébüfé is szerepel Oscar-nyalókákkal és bonbonokkal. A szomjas vendégek whiskykoktélokat, Francis Ford Coppola borászatának különlegességeit és pezsgőket kortyolhatnak.

Tízezer szál virággal, egyebek mellett bordó amarillisszel, piros papagájtulipánnal és fehér jácinttal díszítik a termet. A falakat, asztalokat és székeket pedig hófehér szaténnal borítják be.

Cheryl Cecchetto, aki 25 éve rendezi a kormányzói bált, elmondta, hogy „tiszta, egyszerű és hívogató palettát” akart összeállítani. A díszítés szépségét főleg az apró részletek adják, és persze Puck több mint 35-féle ételből álló menüsora.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top