+ Irodalom

Nyílt levélben szólították fel Matyi Dezsőt, hogy álljon ki a tüntetők elé

matyi dezső

A péntekre tervezett tüntetés előtt nyílt levélben kérik a facebookon az Alexandra tulajdonosát, hogy tisztázza a médiában elhangzott kijelentéseit.

A péntekre tervezett tüntetés előtt nyílt levélben kérik a facebookon az Alexandra tulajdonosát, hogy tisztázza a médiában elhangzott kijelentéseit.

Tisztelt Matyi Dezső!

Mint a G-ADAM Könyv- és Lapkiadó Kft. tulajdonosa, szeretném Önt tájékoztatni, hogy 2017. február 17-én, 16 órakor tüntetést szervezünk a Nyugati téri Alexandra Könyvesház elé. Demonstrációnk célja, hogy az Ön által képviselt Könyvbazár Kft. / Alexandra ellen tiltakozzunk, mivel az most már évek óta lehetetlen helyzetbe hozza a könyvkiadókat, visszaél bizalmukkal, több milliárd forintos tartozást görgetve maga előtt.

Ön több médiumba is ellátogatott, hogy elmesélje, hogyan lett becsapva egy másik cég által, és hogy miért nem tud fizetni a kiadóknak. Arra azonban nem vette a fáradtságot, hogy tárgyalást kezdeményezzen a kiadókkal, akiknek nagyban köszönheti, hogy az Alexandra-birodalom egyáltalán még létezik.

Ha igaz az, amit Ön a médiában állít, és Önt egy bizonyos cég megvezette, akkor gyakorlatilag egy hajóban evez a könyvkiadókkal. Ezért arra kérem, hogy tegye tiszteletét a tüntetésünkön, álljon ki a könyvkiadók elé, és vázolja fel tervét, hogy miként kívánja kihúzni a kiadókat az Ön által okozott csávából.

Maradok tisztelettel:
Galambos Ádám, a G-ADAM Könyv- és Lapkiadó Kft. tulajdonosa, a tüntetés egyik szervezője

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. csipkerozi szerint:

    Helyesen: ……nem vette a fáradságot…….

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top