+ Életmód

Majdnem karambolozott Harrison Ford magángépe

Nem ez az első alkalom, hogy „Indiana Jones”, aki egyébként szenvedélyes hobbipilóta, bajba került a levegőben. A filmsztár 2015-ben súlyosan megsérült, amikor gépe motorja leállt és egy Santa Monica-i golfpályára zuhant.

Harrison Ford magánrepülőgépe majdnem összeütközött egy utasszállítóval; a hollywoodi filmcsillag a leszállópályát keresve került veszélyesen közel egy Boeinghoz egy kaliforniai repülőtéren – olvasható több helyi lapban.

Az Orange megyei John Wayne repülőtéren a 74 éves színész egymotoros Aviat Husky gépével a leszállópályát keresve tévedésből a gurulópályán ért földet hétfőn – számoltak be az incidensről a keddi amerikai lapok.

A manőver közben elrepült az American Airlines gépe fölött, melynek fedélzetén 110 utas és hatfős személyzet tartózkodott az NBC tudósítása alapján.

A légi irányítók felvételein hallatszik, amint Ford kérdezi: „Szándékos, hogy ez a repülőgép alattam van?”

A szövetségi repülésügyi hatóság (FAA) nem tudja, milyen közel került egymáshoz a két repülő, az esetet jelenleg vizsgálják – számolt be róla a CBS.

Nem ez az első alkalom, hogy „Indiana Jones”, aki egyébként szenvedélyes és tapasztalt hobbipilóta, bajba került a levegőben. A filmsztár 2015-ben súlyosan megsérült, amikor gépe motorja leállt és egy Santa Monica-i golfpályára zuhant.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top