+ Tudomány

Az önrendelkezés melletti kiállásáért tüntetik ki Heller Ágnest

A Paul Watzlawickról, az osztrák származású filozófus és pszichoterapeutáról elnevezett díjat február 19-én adják át a bécsi Burgtheaterben.

Életműve elismeréséül Heller Ágnes filozófust tünteti ki a Bécsi Orvosi Kamara (Wiener Ärztekammer).

A kamara indoklása szerint a magyar filozófust a szabadság és az önrendelkezés melletti kiállása miatt ismerik el. A szervezet által kiadott közlemény szerint Heller Ágnes vizsgálódásainak tárgya mindig a hétköznapok eseménysorozata, az élet és a szabadság értéke.

A Paul Watzlawickról, az osztrák származású filozófus és pszichoterapeutáról elnevezett díjat február 19-én adják át a bécsi Burgtheaterben.

Az életműdíjat első alkalommal ítélik oda, azonban a kamara már 2008 óta Paul Watzlawick emlékgyűrűvel tüntet ki olyan kortárs gondolkodókat, akik az osztrák filozófus nyelvkritikus és elemző hagyományát folytatják és újraértelmezik.

A gyűrűt korábban többek között Paul Liessmann osztrák publicista, Rüdiger Safransk német irodalomtudós és Friedrich Achleitner osztrák építész kapta meg.

 

1 hozzászólás

1 hozzászólás

 1. Pálos Trend szerint:

  SZERINTED BELEBUKNA ORBÁN VIKTOR „SZOLGÁLATÁBA” HA KIDERÜLNE RÓLA, HOGY Ő ÉS/VAGY ÉRDEKELTSÉGEI ÁLLNAK AZ EMBERTELEN KILAKOLTATÁSOKAT VÉGZŐ UZSORÁS VÉGREHAJTÓ CÉGHÁLÓK KÖZEPÉBEN?!
  A BRFK FEDEZI A LAKÁSMAFFIA HÍRHEDT KIFOSZTÓIT ÉS BŰNÖZŐIT!!!
  A IV. KERÜLETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG BŰNÜGYI OSZTÁLYÁNAK ŐRNAGYA ÉRTESÍTŐJÉBEN NEM KEVESEBBET „ÁLLÍT” MINT, HOGY SEM BŰNCSELEKMÉNYT…- DE MÉG CSAK ANNAK GYANÚJÁT SEM SIKERÜLT FELTÁRNIUK!!!
  MIKÖZBEN AZ ÁLTALAM FELJELENTETT INTRUMRÓL KÖZTUDOTT, HOGY VEZETŐJE (FELFALUSI PÉTER!) MINDIG EGY MÁSIK CÉGE RÉVÉN VÁSÁROLJA FEL POTOM ÁRÉRT AZ INTRUM ÁLTAL ILLEGÁLISAN ¼ v. 1/3-ad ÁRON ÁRVERÉSRE TŰZÖTT INGATLANOKAT!!!
  MIT SZÓLNÁL HA KIDERÜLNE, HOGY MAGA ORBÁN VIKTOR VAN A LAKÁSMAFFIA ÉLÉN…- MERT AZ UNOKATESTVÉRE VALLOMÁSÁBAN EZT ÁLLÍTJA!!!
  A BÍRÓSÁGOKON 97%-os AZ ELUTASÍTÁS!!!
  A VELEJÉIG ROTHADT KÖZJEGYZŐMAFFIÁVAL KARÖLTVE RABOLJA ÉS SEMMIZI KI A BRFK (ISTENTELEN DROIDJAIVAL!) A MAGYAR EMBEREKET!!!
  NINCS MESE: “DEVIZAHITELEK” = IZRAELI NÉPESSÉGCSERE!!!
  MAGYAROK INGATLAN ELTULAJDONLÁSI PROGRAMJA ÉS NÁCI KISAJÁTÍTÁS, …HOGY IDEGEN ÉLŐSKÖDŐK TÖMEGEIT OLTSÁK A MAGYAR NEMZETTESTBE!!!
  GIGÁSZI BOTRÁNY VAN KÉSZÜLŐBEN!!!
  A Bíróságok és a BRFK 97%-os elutasítási aránya és az elutasítások nagy száma azt mutatja, hogy a panaszok elutasítását felső utasításra a Belügyminisztériumból végzik!
  Ismétlem: bíróságok és közjegyzők, akiknek az elszámolási törvénnyel kapcsolatban ráadásul olyan kötelezést is tartalmazó jogosítványa van, ami akár megegyezik egy első fokú bírósági határozattal!
  Na, képzeljék el azt a pillanatot, amikor a nagy ügyszámra való hivatkozásra mondjuk, a Fővárosi Törvényszék kiszervezi ügyvédi irodáknak a perek feldolgozását és felkéri az ítéletek meghozatalának előkészítésére is úgy, hogy annak már csak a kihirdetése és a határozat aláírása marad a bíróság feladatának!
  A kérdés az, hogy ezt jogszerűen tehetik meg, vagy ebben az esetben nem vonatkoznak a panaszosok személyiségi jogaira vonatkozó védelem, a banktitok kérdését már meg sem említem, mert alig hiszem, hogy ez esteken egy panaszos írásbeli hozzájárulásával megtörténhetett!
  Tehát feltehetőleg egy egész Fidesz-hadtest van intézményeinken belül és kívül fenntartva a magyarok adóforintjaiból arra, hogy beadványaikat elutasítsák, a nyomozást megtagadják; – és mindezt úgy, hogy már a látszatra se kelljen adni a bűnügyi osztályokon dolgozó – a lelkiismeretüket már régen eladó őrnagyocskáknak!
  https://www.youtube.com/watch?v=8tbWll7Ggno

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

Népszerűek

To Top