+ Képzőművészet

Botka László megnyeri a választásokat…

Politikust ábrázolni hálás téma. Elég csak valamilyen homályos művészeti kontextusba helyezni a politika emblematikus figuráit, máris megmozdul tőle mindenki fantáziája.

Politikust ábrázolni hálás téma. Elég csak valamilyen homályos művészeti kontextusba helyezni a politika emblematikus figuráit, máris megmozdul tőle mindenki fantáziája. Pontosabban a homálynál többet nem is szabad, mert csak így tudjuk belevetíteni saját titkos, gúnyos vagy felebaráti gondolatainkat.

drMáriás egész sor közéleti figurát kapott ecsetvégre, most Botkán volt a sor. A mű címe: Botka László megnyeri a választásokat Vaszilij Kandinszkij műtermében.

16 hozzászólás

16 Comments

  1. greeniusz szerint:

    Én egy volt munkásőr vagyok. Büszke vagyok a dobtáros géppisztolyomra.
    Énszerintem a Gyurcsány Feri nélkül soha nem fogunk nyerni választásokat.
    Hiszen Feri egy Isten ebben a lerobbant kis hazánkban.Igazi államférfi.
    Botka elvtársmm, csak vele együtt.

    • András József Fazekas szerint:

      A 2010-ig felvonultatott, kis megszakításokkal hat évtizednyi hazudozás, ígérgetés, kontárkodás után felejtős a dolog.

      Szabályos, törvényes, demokratikus választások útján ti a büdös életbe nem kerültök kormányra többé Magyarországon.

      Legfeljebb bolsevista puccsal, de azt a szovjet hadsereg hathatós támogatása nélkül elég nehéz lesz még egyszer kivitelezni.

      Nincs annyi marha ebben az országban, aki a technikai államcsődöt amit csináltatok 2010 előtt, veletek együt visszaszavazza a saját nyakára.

      Nyugodtan elhúzhattok a balfenékre.

      • nonemart szerint:

        Szereld lejjebb a hangod, kisember, nincs igazad, amikor így csapkodsz ! Egyelőre a ti kormányotok lop mint a szarka !

        • András József Fazekas szerint:

          Magadból indulsz ki, te rakás szerencsétlenség.

          Sosem voltam „kis ember”.

          Hogy szóba állok olyan senkikkel néha mint amilyen te is vagy, ne tévesszen meg.

          Ez önzetlenség és jóindulat.

          Tudod, segíteni próbálok, mert csak a pofátokat járatjátok, egyfolytában óbégattok, közben meg ezerrel jön a fal …

          • nonemart szerint:

            A fidesz úgy lop, hogy épít valamit (országot vagy mit) és a felét ellopja. Így az nekünk kétszer annyiba kerül és a minősége meg csapnivaló lesz ! Mivel, hogy csókosok építenek mindent. Tiszta gagyi ország leszünk, vacak utak, vacak épületek, be nem fejezett metró, elbaszott Városliget, röhejes Vár, ötször átadott és felesleges Várbazár, csicsa Millenáris egy Kft-nek ! Ellopjátok a Takarékszövetkezeteket, a méneseket, az erdőket és a földeket. A Parlament a háztáji, legszívesebben uborkát növesztenétek a Kossuth téren, nem tudtok vele mit kezdeni. Visszafejlődik a magyar nyelv és az irodalom, lényegében nem folynak társadalomtudományi kutatások. Az egész társadalmi mobilitás a Fidelitas keretei közé szorult. Hazugság az egész életetek ! Mi lesz még ? Van már itt kisvasút a führernek, állami gázszolgáltató a kötélbarátnak és világítástechnikai revolúció a vejnek, nem baj, ha fényt nem ad a lámpa, a lényeg, hogy jó drágába kerüljön ! Nem lesz nyugdíjatok, de ne aggódjatok, Rasika jól érzi magát ! És még van négy további porontya ! Hja, és tiéd a megtiszteltetés, hogy szóba elegyedtem veled, hogy udvariasabb legyek nálad ! De itt a vége, rajtad nem segíthet már semmi !

          • András József Fazekas szerint:

            Figyu !

            Mekkora mentális toprongy kell ahhoz, hogy valaki ne legyen képes felfogni ésszel, hogy ezzel rég lejáratott ócska hazudozással képtelenség meggyőzni bárkit is?

            Egymásnak hazudoztok, egymás hülyeségeire bólogattok, a kívülállók meg tök hülyének néznek benneteket, mert mindent rosszul csináltok, még ezt is.

            Az internet korában önpusztító ostobaság az a fajta hazudozás amivel nyomulsz, ugyanis mindennek utána lehet járni.

            Azért csak mondogasd tovább a hülyeségeidet …

            Hajrá!

  2. András József Fazekas szerint:

    Ez az ellenzék, ezzel a múlttal, a 2010 előtt felvonultatott politikai- gazdasági gyakorlatával, bárminek címkézi, vagy hazudja át magát, demokratikus, törvényes választáson soha nem fog kormányra kerülni többé Magyarországon.

    • nonemart szerint:

      Valami ilyesmit gondolt minden rendes ember 45, meg 56, meg Antal József után is ! Oszt a jobboldal, meg a házmester-jellemek, az orbán-féle politikai suttyók mégis csak túléltek. Gondolod, hogy ez a tulajdonság csak a gonoszságból fakadhat ?

      • András József Fazekas szerint:

        Kicsit elnavigáltad magad, vagy bolsi módra hazudozni próbálsz.

        Tudod, a tróger, a proli, meg a házmester, felvállaltan mind baloldali baloldali társadalmi réteg és jellemvonás.

        Csak nem képzelted komolyan, hogy a „világ proletárjai egyesüljetek” nekifutás alapján majd új nemesi osztályt alapíthat a fajtád?

        • nonemart szerint:

          Kicsit kirohantál, nem baj, majd berohansz ! A trógerrel semmi bakom, ne csúsztass ! De még a prolikkal sincs, az igaziakkal. A házmesterekkel sem általában, hanem azokkal a legendás besúgókkal, feljelentőkkel, aki sehogy sem a bal oldalon álltak, sokkal inkább a szélsőséges jobbon – de ezt is tagadhatod, miért ne ! A fajtámmal van a baj, mert az ugyanaz, mint a te fajtád, csak továbbtanult, érted ? És éppen ezért a ti szemét arisztokráciátok helyett esze ágában sincs egy újat alapítani, hogy az is elfajuljon olyanná, mint a tiétek most ! Sokkal inkább csinál majd oktatást, egészségügyet, szociális hálót, tehetséggondozást, közlekedést, tömegsportot, tudományt, fejlődést – szóval mindazt, amihez ti kevesek vagytok ! Kérdezz nyugodtan, nem szégyen !

          • András József Fazekas szerint:

            Ezeket nektek balfékeknek kellett volna megcsinálni az alatt a hat évtized alatt ami alatt kis megszakításokkal 2010-ig hatalmon voltatok.

            Balf@sz létetekre több mint hatvan éve olyasmivel kampányoltok amit amit képtelenek voltatok teljesíteni, most meg egy jobboldali kormánytól követelinétek.

            Figyu!

            Beszámíthatatlanul következetlenek, tehetségtelenek, pofátlanok és idióták vagytok.

          • nonemart szerint:

            Figyu, és tanulj ! Hatvan év nagy idő, pláne egy világháború után, egy világhatalom árnyékában, még a rendelkezésre álló hiteleket is elutasítva ! Nos, ebbe a második világháborúba – ugye – a baloldal vitte az országot ! Azelőtt meg mi volt az 45 év ? Hja, az első világháború, amibe megint csak a baloldal vitte az országot ! Értem én, hogy az azelőtti ezer évet is baloldal baszta el, csak azt nem értem, hogy neked mire akkora az arcod ? Még,hogy balfékek ! Tállaival vagy oda, vagy rogánnal, a szilárddal ? Gyenge felhozatal ! Kédezem megint csak, hol az oktatási rendszerünk ? Hol az eü rendszerünk jövője ? Ezt is a baloldal dolga megcsinálni? Ti meg majd kerékkötőt játsztok megint ? Be sem mentek a Parlamentbe ? Vagy ti vagy az egzisztenciális halál ? Ne neeee ,,,,

          • András József Fazekas szerint:

            Megvannak a bejáratott információs forrásaim, nem vagyok rászorulva olyan balf@sz hazudozókra mint amilyen te is vagy.

            Ne túráztasd magad!

            Nem írom le többször a veletek kapcsolatos érveimet, olvasd el többször ha nem érted!

            Az első világháborúba az Osztrák-Magyar monarchia vezetése, azaz a császárság vitte az országot, a másodikba az, hogy Hitler megszállta Magyarországot.

            A magyar ember hagyományosan sosem volt baloldali érzelmű.

            A ruszki megszállás nélkül a második világháború után sose kerültetek volna hatalomra Magyarországon.

            A Tanácsköztársaságról meg ne is beszéljünk.

            De az igazi baj nem ez, hanem az, hogy bármikor amikor hatalmon voltatok, előbb-utóbb eladósodott és csődbe ment az ország.

            Ezzel kapcsolatban vagy kurta a memóriád, mint az összes hozzád hasonló egytekervényes bolsinak, vagy abban a sanda hitben élve, hogy mindenkinek csak annyi esze van a földön, mint az egytekervényes balfék magyar baloldalinak, a rátok jellemző módon hazudozni próbálsz.

            Tökéletes hiábavalóság …

          • András József Fazekas szerint:

            Bocsi, én nem vagyok a te fajtád.

            Én a rendszerváltás előtt is jobboldali voltam.

            És se tróger, se proli, se lakáj, se házmester nem voltam.

            Jobb lesz ha távolságot tartasz tőlem, mert kilométerekről kiszagolom a bolsi fajtádat, mint a cápa a csepp vért az óceánban.

  3. András József Fazekas szerint:

    Jahh …

    A vak is ezt mondta, aztán mégse látott meg semmit …

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top