+ Irodalom

A postahelikopterről kukkolták a meztelenül napozó nőket

A monicai Ambassador klub vezetősége följelentette a Los Angeles-i Airways légiforgalmi társaságot, mert a postaszolgálatot teljesítő helikopterei, navigációs szempontból indokolatlanul hosszú ideig lebegtek néhány méter magasban a klub terasza fölött.

 

július, Írország – Apály idején ezrével lepték el a patkányok a Donegal öbölt, hogy élelmet keressenek. A visszahúzódó tenger helyén maradt osztrigákba éhesen dugták bele az orrukat, mire a kagylók összezártak, és fogva tartották a támadóikat. A dagály beálltával százával fulladtak vízbe a patkányok.

július, Vietnám – Két éve tartott a vietnámi háború. Egy este a francia idegenlégió katonái a sötétben várták a jelet a támadásra. Két francia suttogva beszélgetett a légió német katonáiról. Két éve még ellenünk harcoltak a whermacht kötelékében, mondta az egyik. Profik, súgta a másik, az emberölés nagyon precíz dolog.

július, Egyiptom – Miután az angolok kivonultak az országból, mindenki abban reménykedett, hogy sikerül megszüntetni azokat a problémákat, amelyektől évszázadok óta szenvedtek, mondta egy újságíró. Ezek a problémák, folytatta, három fő csoportba oszthatók. A szegénység, a betegség, és a nemtörődömség.

augusztus, Anglia – A Jersey-sziget legszebb fürdőhelyén, Havre de Pas-ban a tengeri hullámok 16 kilós ráját sodortak a fürdőmedencébe. A rája elektromos csapása akár végezhet is az emberrel. A strandolók fejvesztve menekültek, a strand személyzete szigonyokkal üldözte a kijáratot kereső ráját. A kétórás küzdelem végén kiszivattyúzták a medence vizét, és megölték a magatehetetlen állatot.

augusztus, USA – A monicai Ambassador klub vezetősége följelentette a Los Angeles-i Airways légiforgalmi társaságot, mert a postaszolgálatot teljesítő helikopterei, navigációs szempontból indokolatlanul hosszú ideig lebegtek néhány méter magasban a klub terasza fölött. A helikopterek pilótáinak efféle túlközelsége rendkívüli módon zavarta a meztelenül napozó nőket.

augusztus, Szovjetunió – Londonko községtől három kilométerre nagyszabású építkezés kezdődött. A tervek szerint a lakóházgyár éves szinten 402 darab nyolclakásos házat és 2000 kisebb családi házat fog előállítani fából, amelyek a helyszínen könnyen összeszerelhetők. A kisebb gondot a lakóházgyár építésén dolgozó munkások elhelyezése jelentett.

szeptember, Mexikó – Otra Yueloban egyszerűsített polgármester-választást rendeztek. Úgy kezdődött, mesélte egy szemtanú, hogy az egyik jelölt pisztolyt rántott, és hat golyót röpített a másik jelöltbe. A másik jelölt sem volt rest, haldokolva húzta elő a revolverét, és elhelyezett néhány golyót versenytársa felső testében. A jelöltek híveinek annyira megtetszett az új választási módszer, hogy ők is fegyvert rántottak, és élvezettel lövöldözték egymást. A percekig tartó tűzharcban csak hét ember vesztette életét.

szeptember, Franciaország – Az asszony behozta a postaládából a reggeli lapot, és a reggeliző asztalra tette. A férfi kinyitotta, és teli szájjal egy cikkre bökött. Na, ezt hallgasd meg! A világ leggazdagabb embere egy muzulmán, Eiderebab nizamja. Évi tiszta jövedelme 50 millió dollár, annyi drágaköve van, mint a világ összes drágakőgyűjteménye. Viszont havonta húsz dollárt költ személyes kiadások, és egy tíz láb hosszú szobában lakik. A férfi ivott a kávéból, az asszony a nappalit méregette, vajon hány láb lehet.

szeptember, USA – Maryland egyetemén minden diák imádta a dékánt, aki tanévkezdés előtt nem kevesebbet jelentett be, mint hogy megszünteti a latinoktatást. A hallgatók ez évtől latinórák helyett autóvezetői oktatásra jártak. Elvégre, mondta a dékán, latinra nem lesz mindenkinek szüksége, viszont jogsira igen. A kirúgott latintanár kénytelen volt eladni az autóját, hogy az átmeneti időszakban biztosítsa a megélhetését.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top