+ Színház

A Trafó legtitkosabb helyeire is eljuthatsz most

A Trafó Kortárs Művészetek Háza elnevezésű struktúra megkérdőjelezhetetlen központja, szíve: a nagyszínpad. Főbb szervei: galéria, klub, büfé, irodák, ruhatár, kazánház stb. Egy organizmus, élőlény…

Keresés a weben

IDEGENVEZETÉS a Trafóban január 11-27. (Általában magyarul, de a január 20-i angolul.)

vass imre: játék a peremvidéken

 • A pontos időpontokat itt találod

  Mit tudhatunk meg önmagunkról, belső drámáinkról a Trafó folyosóin barangolva? Szürke falak, tűzjelzők, lépcsők, korlátok, wc-k, mind rejtett narratívákra néző ablakok. A színház nem sajátíthatja ki az önreflexió terét. Elég a prioritások diktatúrájából! Éljenek a testhajlatok!

  A Trafó Kortárs Művészetek Háza elnevezésű struktúra megkérdőjelezhetetlen központja, szíve: a nagyszínpad. Főbb szervei: galéria, klub, büfé, irodák, ruhatár, kazánház stb. Egy organizmus, élőlény vagy akár kulturális létesítmény nem tekinthető önálló entitásnak az őt kiszolgáló, fenntartó alrendszerek figyelembevétele nélkül.

  Trafó ≠ nagyszínpad

  A “szervek nélküli test” és a “központ-mentes struktúra” koncepciók mentén boncolgatjuk a Trafó testét, a centralizált és hierarchikus rendszerek kutatásában. Olyan apró részleteket, hibákat keresünk, amelyek lehajtósávként funkcionálhatnak a fősodortól. Az egész épületet bejárva, a jelentőséggel bíró középpontoktól haladunk a perifériák felé, a jelentéktelennek gondolt területek irányába.

  Produkciós Partner: Katlan Csoport

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top