+ Film

Szívrohamot kapott a repülőgépen a Star Wars hercegnője

A nézők az űreposz tavaly bemutatott, Az ébredő Erő című hetedik részében is láthatták a híres szerepben.

Továbbra is egy Los Angeles-i kórházban kezelik a Star Wars-filmekből ismert Carrie Fisher színésznőt, aki egy repülőgépen kapott szívrohamot.

A Los Angeles-i egyetemi kórház és a színésznő menedzsere sem adott felvilágosítást Carrie Fisher állapotáról a dpa német hírügynökségnek vasárnap. A Star Wars-filmek Leia hercegnőjeként ismertté vált színésznő testvére, Todd Fisher is csak annyit mondott, hogy nővére a legjobb orvosi kezekben van.

A 60 éves színésznő egy Londonból Los Angelesbe tartó járaton kapott szívrohamot helyi idő szerint péntek délután, a TMZ celebportál értesülései szerint már a repülőn újra kellett éleszteni. Szemtanúk beszámolója szerint a színésznőnek leállt a lélegzése, a repülőn utazó orvos és egy ápoló végzett rajta lélegeztetést és szívmasszázst.

carrie-fisher

Fisher a leszállás előtt 15 perccel lett rosszul, a repülőtérről mentők vitték a Los Angeles-i kórházba, az első értesülések szerint válságos állapotban. Később a színésznő testvére, Todd Fisher közölte: nővérét az intenzív osztályon kezelik.

Carrie Fisher Beverly Hillsben született Eddie Fisher énekes és Debbie Reynolds színésznő gyermekeként. Nagyszülei apai ágon oroszországi zsidó bevándorlók voltak. A hetvenes években debütált színpadon, majd 1977-ben aratott sikert a filmvásznon, amikor a Csillagok háborúja című filmben először alakította Leia hercegnőt Mark Hamill és Harrison Ford oldalán.

A nézők az űreposz tavaly bemutatott, Az ébredő Erő című hetedik részében is láthatták a híres szerepben.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

Népszerűek

To Top