+ Zene

Megszületett nyolcadik gyermeke a 73 éves rocklegendának

A 73 éves zenésznek korábbi kapcsolataiból – Marsha Hunt, Bianca Jagger, Jerry Hall és Luciana Gimenez Morad – már van hét gyereke, akik 17 és 45 éves kor közöttiek.

Keresés a weben

Megszületett a 73 éves Mick Jagger és 29 éves barátnője, Melanie Hamrick első közös gyermeke, aki immár a nyolcadik utódja a Rolling Stones frontemberének.

A rocklegenda szóvivője, Bernard Doherty szerint Hamrick fiúnak adott életet csütörtökön New Yorkban – írta a BBC News.

A pár közleménye szerint Jagger a kórházban izgulta végig a szülést, ő és párja is “nagyon boldogok”. Az édesanya és a baba is remekül vannak, és a pár arra kéri a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a magánélethez való jogukat.

A 73 éves zenésznek korábbi kapcsolataiból – Marsha Hunt, Bianca Jagger, Jerry Hall és Luciana Gimenez Morad – már van hét gyereke, akik 17 és 45 éves kor közöttiek, valamint öt unokája és egy dédunokája, aki 2014 májusában született.

A zenész azután kezdett randevúzni a balerina Hamrickkel, hogy barátnője, L’Wren Scott, akivel 13 évig voltak együtt, 2014-ben öngyilkosságot követett el.

Jagger legkisebb gyerekének nem akármilyen játszótársai lesznek: Ronnie Woodnak, a Rolling Stones immár 69 éves gitárosának és dalszerzőjének ugyanis ikerlányai születtek májusban 38 éves feleségétől, Sally Humphreystől.

2 hozzászólás

2 Comments

  1. Dr. Sheldon Cooper szerint:

    És mit szól hozzá az eredeti apa? DNS vizsgálat volt már?

  2. ikvafalvy szerint:

    Tudod a penz nagy ur! 🙂
    A pinak pedig imadjak!:)

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top