+ Színház

Kulka János nem tér vissza

Kulka János

A Katona József Színház egy téves sajtóértesülést rak helyre a Facebookon közzétett közleményével.

Keresés a weben

A Katona József Színház egy téves sajtóértesülést rak helyre a Facebookon közzétett közleményével:

A Katona József Színház ezúton tájékoztatja nézőit, a sajtó munkatársait és az olvasókat, hogy az egyik bulvárlapban november 19-én megjelent információ, amely szerint Kulka János már az idei évadban visszatér a színpadra, minden valóságalapot nélkülöz. A “hírt” sok más sajtóorgánum, az információk hitelességének ellenőrzése nélkül átvette, így az széles körben gyorsan elterjedhetett.

Továbbra is az évad elején kiadott közleményünk érvényes, melyben bejelentettük, hogy Kulka János az idei évadban már nem veszi vissza szerepeit, hogy kizárólag a pihenésre és a gyógyulásra koncentrálhasson.

Kulka János és családja nevében kérjük az újságírókat, hogy a művész nyugalmára való tekintettel kizárólag a Katona József Színház vagy a család által kiadott közleményeket tekintsék Kulka Jánossal kapcsolatban hiteles forrásnak!

6 hozzászólás

6 Comments

 1. Eleonóra Székács szerint:

  Nagyon sajnálom kiváló szinész de gyógyuljon meg kivárjuk! Mindamellett sokkal komolyabb és méltóságteljesebb annál, mint hogy kalapozzon kiesett jövedelme miatt mint Rékasi ….

 2. Mszmpés Voltam szerint:

  Ha összeházasodna Robertával hazamenne jizrájelbe, az lenne, lett volna a legjobb. Meddig tűrjük még a MAGYAR gyűlölőket mindenütt????

 3. Jenő Mészáros szerint:

  Jogos, hagyják már meggyógyulni, pihenni, regenerálódni!
  Ha a kaszás suhint és éppen sikerül elkerülni, az bizony azzal jár, hogy átértékeled az életedet és a folytatást.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top