+ Színház

Kulka János nem tér vissza

Kulka János

A Katona József Színház egy téves sajtóértesülést rak helyre a Facebookon közzétett közleményével.

A Katona József Színház egy téves sajtóértesülést rak helyre a Facebookon közzétett közleményével:

A Katona József Színház ezúton tájékoztatja nézőit, a sajtó munkatársait és az olvasókat, hogy az egyik bulvárlapban november 19-én megjelent információ, amely szerint Kulka János már az idei évadban visszatér a színpadra, minden valóságalapot nélkülöz. A “hírt” sok más sajtóorgánum, az információk hitelességének ellenőrzése nélkül átvette, így az széles körben gyorsan elterjedhetett.

Továbbra is az évad elején kiadott közleményünk érvényes, melyben bejelentettük, hogy Kulka János az idei évadban már nem veszi vissza szerepeit, hogy kizárólag a pihenésre és a gyógyulásra koncentrálhasson.

Kulka János és családja nevében kérjük az újságírókat, hogy a művész nyugalmára való tekintettel kizárólag a Katona József Színház vagy a család által kiadott közleményeket tekintsék Kulka Jánossal kapcsolatban hiteles forrásnak!

10 hozzászólás

10 Comments

 1. Eleonóra Székács szerint:

  Nagyon sajnálom kiváló szinész de gyógyuljon meg kivárjuk! Mindamellett sokkal komolyabb és méltóságteljesebb annál, mint hogy kalapozzon kiesett jövedelme miatt mint Rékasi ….

  • artilla szerint:

   Látszik, hogy magácska sosem került nehéz helyzetbe, mindig jól élt, így nincs tisztában az elszegényedés folyamatával. A bajba jutottak iránti fölényeskedő lekezelése is tipikus jelenség. Én úgy utálom az olyan gyorsan és gőgösen ítélkező szarháziakat, mint maga, hogy azt elmondani nem lehet. Ne tessék minőségi értékjelzőket alkalmazni, összehasonlítani különböző élethelyzetű embereket, akik baleset, betegség, munkanélküliség miatt nem tudnak jövedelmet kitermelni, s ezért előbb-utóbb elszegényednek. Egyszer láttam, amint egy százeres öltönyt viselő pasas lehajol az utcán a csikkért. Ez olyan megdöbbentő volt, hogy odamentem beszélgetni vele. Elmondta a tanulságos történetét, és volt bennem annyi emberség, hogy adtam neki pénzt, hogy kihúzza néhány napig, és együttérzésemről biztosítsam. Ennyi és nem több. Bajba jutott emberbe belerúgni a legnagyobb aljasság! Kulka János semmivel sem “komolyabb és méltóságteljesebb” Rékasi Károlynál, csak azért, mert neki nem kell egyelőre “kalapoznia” a kiesett jövedelme miatt. Előbb-utóbb mindenki lejjebb adja, ha nincs más lehetősége. A kalapozás sem szégyen, csak kellemetlen legfeljebb, de az is csak egy ideig. Csak ezt az olyan férgek, mint maga, nem tudják, és nem kezelik a helyén!

   • Ludvérc Mocsáry szerint:

    “Én úgy utálom az olyan gyorsan és gőgösen ítélkező szarháziakat”

    hát akkor. . . magadat is utálod. Ez a te fő bajod.

    • artilla szerint:

     1. Nem tudok róla, hogy az óvodában egymás mellett ültünk a bilin, s ezért tegeződünk. 2. Én a maga helyében nem mutogatnám nyilvánosan a defektes “logikai következtető tudományát”. Az előbb az ovit említettem, na körülbelül olyan szinten is áll. 3. Persze magában sincs egy szemernyi emberség sem, hogy egy keresőképtelen ember felett gúnyolódó rosszindulatú tahót rendreutasítson. Ehelyett beáll a tahók sorába kiskirálynőt játszani. 4. Biztosíthatom, hogy nem utálom magam. Én az olyan gőgös, embertelen, másokat örökösen lenéző és froclizó szívtelen geciket utálom, mint maga és drága barátnője, aki ezt az egészet elkezdte, s akikben egy szemernyi szégyenérzet, önkritika sincs.

     • Ludvérc Mocsáry szerint:

      1. Akkor te ne tegezz, ha nem tetszik.
      2. Sok a szöveg, de semmi értelme. A logikát hagyjuk – nincs közöd hozzá.
      3.1. “Persze magában sincs egy szemernyi emberség sem”
      Na ezt miből következtetted ki? (logika)
      3.2. “beáll a tahók sorába kiskirálynőt játszani” – na, ezért úgy vágtalak volna állba, hogy lerepül az a kibaszott fejed

      4. “Én az olyan gőgös, embertelen, másokat örökösen lenéző és froclizó szívtelen geciket utálom, mint maga és drága barátnője,”
      Mit tudsz te rólam és a barátnőmről?

      Szerintem ennek nincs értelme, gyere, találkozzunk valahol, ha ekkora májer vagy.

 2. Mszmpés Voltam szerint:

  Ha összeházasodna Robertával hazamenne jizrájelbe, az lenne, lett volna a legjobb. Meddig tűrjük még a MAGYAR gyűlölőket mindenütt????

 3. Jenő Mészáros szerint:

  Jogos, hagyják már meggyógyulni, pihenni, regenerálódni!
  Ha a kaszás suhint és éppen sikerül elkerülni, az bizony azzal jár, hogy átértékeled az életedet és a folytatást.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

Népszerűek

To Top