+ Film

A negyedik emeletig jutott Michael Moore Donald Trump főhadiszállásán

Rendőrök és biztonságiak állították meg.

Keresés a weben

Michael Moore filmrendező a manhattani Trump-toronyba ment szombaton, hogy találkozzék Donald Trump megválasztott elnökkel. Hiába.

A baloldali filmrendező az egyik közösségi oldalon élőben közvetítette kalandját. A New York-i Trump-torony felső emeletein vannak Donald Trump irodái és lakásai. Beszélni akart vele, hogy kifejezze neki a megválasztása miatti elégedetlenségét.

Mr. Trump, itt vagyok. Beszélni akarok önnel

– írta rövid üzenetében, amelyet a portásnak adott át. Majd ezután a Facebookra kitett videón az látható, amint megindul felfelé a toronyház lépcsőin. “Lássuk, felmehetek-e a híres lépcsőn”, mondta, de aztán hozzátette:

nem akarom, hogy a rendőrök kidobjanak.

Moore, aki a napokban már járt a Trump-toronyban és találkozott is Trump kampányfőnökével, most a negyedik emeletig jutott, ott a titkosszolgálat emberei megállították, és nem mehetett tovább. Megpróbált lifttel feljebb menni, de ezt sem engedték meg. Végül üzenetet hagyott a portásnál, és távozott.     A filmrendező a nyáron azt jósolta, hogy amennyiben Hillary Clinton lesz a demokraták elnökjelöltje, Donald Trump megnyeri a választást. Most Moore csatlakozott a Trump megválasztása ellen tüntetőkhöz.

Támogatja a tüntetőket Robert De Niro is, aki Los Angelesben, új filmje bemutatója előtt, újságírói felvetésre válaszolva beszélt erről. A 73 éves színész azt mondta, hogy “lehangolta őt” Donald Trump megválasztása, de hozzátette: “várjuk meg, hogyan alakulnak a dolgok, és figyeljük éberen az új kormányt”.

A színész a kampány alatt nem fogta vissza magát, keményen bírálta, szidalmazta is Trumpot, azt mondta, behúzna neki, miután Trump is ezt mondta egy választási gyűlésen egy őt bíráló emberre. A választás után azonban De Niro az egyik szerda éjszakai televíziós showműsorban azt mondta: tiszteletben tartja, hogy ő lett az elnök.

“Most, hogy ő az elnök, nem húzhatok be neki” – mondta Robert De Niro Jimmy Kimmel naponta jelentkező éjszakai showműsorában, majd azzal viccelt, lehet, hogy él az olasz állampolgárságából fakadó lehetőséggel, és Olaszországba költözik.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top