+ Színház

Ami ezen a színpadon történik, nem sorolod a lehetséges dolgok közé

2006-os megalakulása óta a brisbane-i Circa csapat Ausztrália vezető újcirkuszi társulatává nőtte ki magát. Hat kontinens 34 országát bejárták lenyűgöző technikájukkal, félelmetes akcióikkal és veszélyes attrakcióikkal, maguk mögött mindenhol tátott szájakat hagyva.

Nagy szépség és fizikai vakmerőség, borzongás és narratíva

Hárman mutatják be az egyszerre közeli és emberi, de kegyetlenül fizikai darabot, miközben felváltva hegedül egy kékruhás nő Bachot vagy szól az andalító elektronika. A dinamikus hármas mindent felhasznál, ami elé kerül, hogy szédítsék egymást meg a nézőket: trapéz, kötél vagy a másik teste nem akadály. Összefonódó karok és lábak, bámulatos mozgás és tiszta fizikai szépség. Minden alkalommal egy kicsit túlmennek azon, amit a lehetséges dolgok közé számolunk.

CIRCA: Addigra mi lesz című előadása, Trafó, 2016. november 4,5,6, mindhárom alkalommal 20.00

2006-os megalakulása óta a brisbane-i csapat Ausztrália vezető újcirkuszi társulatává nőtte ki magát. Hat kontinens 34 országát bejárták lenyűgöző technikájukkal, félelmetes akcióikkal és veszélyes attrakcióikkal, maguk mögött mindenhol tátott szájakat hagyva. Hozzánk is már harmadszorra jönnek. A C!RCA-t az erő, a küzdelem és az érzékenység jellemzi, melyet óriási akrobatikus repertoárral és energiával tele mutatnak be.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top