+ Film

Halála előtt mindenét eladja Alain Delon

November 22-én 12 Rembrandt Bugatti-bronzszobrot árvereztet el Párizsban. A francia filmcsillag mindig is csodálta Bugatti munkáit, az olasz művész tragikus sorsa mélyen megérintette. Bugatti 1916-ban az első világháború borzalmainak nyomása alatt 32 évesen öngyilkos lett.

Alain Delon azt mondta, ki nem állhatja az elhalálozás utáni árveréseket, ezért fokozatosan eladja vagyontárgyait: november 22-én 12 Rembrandt Bugatti-bronzszobrot árvereztet el Párizsban.

A Christie’s aukciósház közlése szerint a francia filmcsillag mindig is csodálta Bugatti munkáit, az olasz művész tragikus sorsa mélyen megérintette. Bugatti 1916-ban az első világháború borzalmainak nyomása alatt 32 évesen öngyilkos lett.

Bugatti élőbb, mint valaha

– hangsúlyozta Delon. Ettore Bugatti autótervező testvére elsősorban állatszobrairól ismert. Delon gyűjteményéből többek között egy leopárdpárt is eladásra kínálnak, értéküket 500–700 ezer euróra becsülik.

A 80 éves filmsztár festményeket, drága borokat, órákat és Ferrariját is értékesítette már árverésen. Egy interjújában azt mondta, inkább pénzt hagy négy gyermekére, mint egyéb vagyontárgyakat.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Beatrix Nyulassy Bice szerint:

    Igaza van és élje fel amit tud, egyben jobbulást kívánok neki aggódom érte mert nagyon szeretem 🙂

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top