+ Irodalom

Új ügyvezetője lett a magyar nyelvű Kalligram Kiadónak

Mészáros Sándor, könykiadó

Mészáros Sándor, a kiadó eddigi főszerkesztője a Facebookon tett bejelentése szerint ma átvette Szigeti Lászlótól a kiadó ügyvezetését.

Keresés a weben

Mészáros Sándor, a kiadó eddigi főszerkesztője a Facebookon tett bejelentése szerint ma átvette Szigeti Lászlótól a kiadó ügyvezetését.

A mai napon – többségi tulajdonosként – átvettem a magyar nyelvű Kalligram Kiadó ügyvezetését. A magyar nyelvű Kalligram Kiadó székhelye Budapest, továbbra is független kiadóként működik, megőrizve szellemi hagyományát és szerzőgárdáját. És természetesen kiadja a szlovákiai magyar írók és tudósok munkáit.

Az 1991-ben alapított pozsonyi Kalligram Könyv- és Lapkiadó Kft. a magyar irodalom és könyvkiadás egyik legismertebb műhelye. Szerzőink és munkatársaink között megtalálhatók a kortárs magyar, illetve a közép-európai szellemi élet jeles képviselői.

A kiadó 1992-től Kalligram fejléccel magyar nyelvű irodalmi és művészeti folyóiratot is megjelentet; 1997-ben OS névvel társadalomtudományi havilapot indított szlovák nyelven, 2004-től pedig gondozásunkban jelenik meg az Anthropos című, szlovák nyelvű filozófiai folyóirat.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top