+ Színház

Szabad fellépést biztosítanak az Advent Budapest Téli Fesztiválon

Felhívás amatőr és profi együttesek, egyéni fellépők, valamint zeneiskolák és művészeti intézmények növendékei számára.

Felhívás amatőr és profi együttesek, egyéni fellépők, valamint zeneiskolák és művészeti intézmények növendékei számára.

A Szabad Tér Színház fellépési lehetőséget biztosít a szervezésében 2016. november 17. és december 27. között a Városháza parkban megvalósuló ADVENT BUDAPESTEN kulturális téli fesztiválon:

  • hagyományőrző és művészeti csoportok (kórusok, zenekarok, színtársulatok, népzenészek stb.) és
  • művészeti intézmények diákjai (zeneiskolai, egyetemi vagy zeneművészeti karok szólistái, kórusai, együttesei, drámatagozatok, általános és középiskolák diákjai) számára.

A FELLÉPÉS HELYSZÍNE: a Városháza parkban felállított fűtött Üvegház (a Deák tér mellett, a Károly körúton, a Madách térrel szemben), amely egy 50 fő befogadására alkalmas, a fesztivál idejére felállított alkalmi játszóhely.

IDŐSZAKA: 2016. november 25. és december 23. között, keddtől csütörtökig, a koraesti órákban.

LEÍRÁS: Az Advent Budapesten téli fesztivált és karácsonyi vásárt negyedik alkalommal szervezi meg a Szabad Tér Színház a fővárosi önkormányzat megbízásából.

Budapest legszebb és legcsaládiasabb adventi rendezvényén a szervezők számos ingyenesen látogatható programot kínálnak a családok minden korosztálya számára, hogy még tartalmasabbá tegyék az ünnepvárás időszakát. A tér központi részén felállított Üvegházban a hét minden napjára hirdetnek programot, ahol immár hagyományosan bemutatkoznak a város legjobb művészeti csoportjai és tehetséges fiataljai. A négy adventi hétvégén, szombaton és vasárnap egész napos családi program (betlehemes játék, bábszínház, kézműves foglalkozás, gyertyagyújtás, jótékonysági gyűjtések, koncertek) és számos meglepetés várja idén is az érdeklődőket.

JELENTKEZÉS

– minimum 20, maximum 50 perces műsorral
– témája lehetőség szerint kapcsolódjon a karácsonyi ünnepkörhöz

– a műsor címe, rövid leírása, a fellépő csoport bemutatása, létszáma és 1 db nagyméretű (minimum 1 megaByte) fotó beküldésével

– az alábbi címre: sajto@szabadter.hu (Miklós Melánia), +36-1/3755-922/112
– határidő: 2016. november 6.

FONTOS INFORMÁCIÓK

A színház áramforrást biztosít, hangosítást nem. Az Üvegházban nincs mód emelt színpad kialakítására, a helyszín öltözőt és parkolóhelyet nem tud biztosítani. Hangszereiket a fellépők maguk biztosítják és szállítják. A szervezők a fellépésért se díjazást, se útiköltséget nem fizetnek, a fellépésért bérleti díjat nem kérnek.

Időpontfoglalás a jelentkezés sorrendjében történik, a szabad időpontok függvényében.

Bővebb információ: www.szabadter.hu, www.adventbudapest.hu

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top