+ Képzőművészet

A Népszabi utolsó számával fotóztatta magát Bécsben a világhírű művész

Ben G. Fodor egy hónapja Bécsben épített fel egy átlátszó határ-betonfalat, amelyről azt állítja, jobb, mint az Orbán-szögesdrót.

Ben G. Fodor egy hónapja Bécsben épített fel egy átlátszó határ-betonfalat, amelyről azt állítja, jobb, mint az Orbán-szögesdrót. A képzőművész a következőket írta levelében:

Amikor a múlt héten megnyílt a Ludwigban egy Group show-nk részvételemmel, nem gondoltam hogy az utsó Népszabit veszem meg az utcán.
Egy hónappal ezelőtt Bécsben felépítettem egy átlátszó határ Betonfalat. Ez egy művészi Sculptur. Jobb, mint egy egyszerű Orbán-szögesdrót. Az egyik oldalán látható egy  gyerek a másikon csak a sziluettje.
Ha van elég ennivalónk, nem szögesdrótot kell építeni hanem az asztalunkat kell meghosszabbítani !
Az egész a „school of Kiev“ keretén belül történik. Kuratorok: Saxenhuber/Schöllhammer. A Fal vándorolni fog jövőre Bécs kellős közepén a Stephanplatzon. A Stephansdom főpapjának külön kívánságára.
A „the Fodor´s Wall-nál„ sok programunk lesz. Menekült, árva szír srácokkal főztem. Egy afgán rapper srác 8 nyelven nyomta. Egy szír keresztény templomi fúvószenekar játszott. stb.
Többet itt, és lehet hozzá szólni is angolul, magyarul, németül, franciául, olaszul, románul, latinul, arámul. Válaszolunk.

Ben G. Fodor a Ludwig Múzeum Bartók kiállításán vett részt, a 30 nagy formátumú lézerkép (130×160 cm) egy slideshow-n látható.

lezer-installacio

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. András József Fazekas szerint:

    Ez a f@szi sosem olvasott Népszabadságot, lila gőze sincs arról, hogy mi is az.

    Tisztában van ez a szerencsétlen figura azzal, hogy nagy ostobaságában egy – egyébként hosszú évek óta veszteséges – össze-vissza hazudozó, a rendszerváltás előttről itt rekedt bolsevista lapot támogat ?

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top