+ Média

Újra megjelent a Népszabadság

Szombaton ugyan felfüggesztették a lap kiadását, de nem kellett sokat várni, itt az új címlap.

A Mediaworks szombat reggel tájékoztatott arról, hogy a kiadó szombattól felfüggesztette a Népszabadság nyomtatott és internetes formában történő kiadását a lap új koncepciójának kialakításáig. A kiadó döntését közleményében azzal indokolta, hogy a lap példányszáma az elmúlt tíz évben 74 százalékkal, azaz 100 ezer példányt meghaladó mértékben csökkent, így az 2007 óta több mint 5 milliárd forint veszteséget termelt, és idén is jelentős veszteséget halmozott fel. Tájékoztatásuk szerint az érintett területekhez rendelt munkavállalókat felmentik a munkavégzés alól, a szerződéses partnerek szolgáltatásait pedig felfüggesztik.

De nem kellett sokat várni, itt az új címlap. Készítette a Kétfarkú Kutya Párt.

nerszabadsag-1-724x1024

11 hozzászólás

11 Comments

 1. Zsolt Balogh

  2016-10-11 - 19:10

  Van az az összegű Soros ösztöndíj amiért egy állítólag kulturális magazin nekiáll politizálni és a kutyaszar mellett kampányolni…gratulálok Szilárd

  • Zoli Medellin

   2016-10-11 - 19:37

   Ha tényleg azt hiszed Orbánisztánban annyira megéri anyagilag Orbán ellen írni, akkor te még nem éltél itt egy napot sem…

  • Edit Domján

   2016-10-12 - 09:04

   Ebben az országban mindenki Soros-támogatásról fantáziál. Tele vagyunk Dollárpapa-várókkal. Úgy látom, Ön is ilyen. Pedig Soros már rég lemondott erről az országról, ide nincs értelme pénzt betölteni. Az ellenzéki vállalkozásokba se, mert azokat is már olyanok olvassák csak, akik az indulataikat srófolják az olvasással. A szabadelvű emberek – ha még fiatalok -, elhúznak innen. 20 év múlva csupa nyálas fröcsögő fogja itt elkékülve szidni Európát, hogy miért is hagyta el. De akkor legalább újra lehet imádni a nagy SZÚ-t.

 2. Szabó János

  2016-10-11 - 19:40

  Higgyétek el, van akit ez nem érdekel..

  • Zoli Medellin

   2016-10-11 - 20:22

   Ha a te vagyonodat veszi el a rendszer, már nem lesz, akit érdekelne…

   • Darázsvarázs

    2016-10-12 - 05:46

    Milyen vagyonelvételről beszélsz? Van bőr a pofádon a soha el nem számoltatott és nem szankcionált kommunista “államosítás” után egy bolsevik laputód kapcsán vagyonelvételről beszélni, elmeháborodott! Egy kapitalista piacgazdaság vállalkozásáról beszélsz! Milliárdos veszteségről a háttérben. Minden, de minden infó egy magánvállalkozás ügye, nem a tiéd, nem közügy! A szóban forgó lap tulajdonosa nyafoghat, hogy nem megy az üzlet, te nem, hiszen nem vagy tulaj, nincs jogi közöd az ügyhöz, csak érzelmi viszonyod van, meg siránkozó pofád, hogy egy piacgazdaságban vajon hogy fordulhat elő, hogy egy lap (láss csodát) torkincáját elvágják, ha évek óta milliárdos veszteséget termel és nem nyereséget. Tessék lapot venni, írni, működtetni milliárdos saját tőkéből, kisapám, aztán sírjál majd – a saját kontódra! Idióta! Ez nem pártgyűlés, meg karácsonyi kívánságműsor! Egy önmagát rég túlélt veszteséges komcsi monopóliumról van szó, mi a fenének maradna fenn a más pénzén!

    • Edit Domján

     2016-10-12 - 08:52

     A lapok reklámokból élnek. Magyarországon a reklámpiacot az állam határozza meg. A legtöbb reklámvállalatot már megszerezték a kormány közeli üzleti vállalkozások, ők a kormány számtalan tévéjénél, rádiójánál és újságjánál reklámoznak. Most pl. 17 milliárd forintot költött a kormány menekültellenes kampányra, jól megnövelte a kormány közeli lapok és tévék reklámbevételeit, így teszi rentábilissá a kormánymédiát (amit egyébként még külön is szponzorál. Pl. Magyar idők, M1,M2…) Ha egy cég sokat reklámoz egy ellenzéki médiánál, akkor elég gyorsan kiszállhat oda az adóhatóság. Hol él maga, hogy erről nem tud? Kimosták az agyát a Kádár-rendszerben? Komcsizik, és azt se tudja, hogy ő az, aki úgy gondolkodik, mint a régi komcsik. Ők gondolták úgy, hogy az államnak mindig igaza van. Ráadásul azt se tudja, hogy az időben változnak a lapok. A Népszabi tényleg szörnyű lap volt még 30 éve, mára eltűntek mind a hajdani szerkesztői, mind a hajdani olvasói. Tapasztalatból tudom, hogy a még élő régi komcsik, hogy szidták és most örvendeznek, hogy megszűnik. Ők ugyanis ma már a Fidesznek és a Jobbiknak drukkolnak. Vidéken az ilyesmit jól látni.

    • Edit Domján

     2016-10-12 - 08:58

     A lapok reklámokból élnek. Magyarországon a reklámpiacot az állam határozza meg. A legtöbb reklámvállalatot már megszerezték a kormány közeli üzleti vállalkozások, ők a kormány számtalan
     tévéjénél, rádiójánál és újságjánál reklámoznak. Most pl. 17 milliárd forintot költött a kormány menekültellenes kampányra, jól megnövelte a kormány közeli lapok és tévék reklámbevételeit, így teszi rentábilissá a kormánymédiát (amit egyébként még külön is szponzorál. Pl. Magyar idők, M1,M2…) Ha egy cég sokat reklámoz egy ellenzéki médiánál, akkor elég gyorsan kiszállhat oda az adóhatóság. Hol él maga, hogy erről nem tud? Kimosták az agyát a Kádár-rendszerben? Komcsizik, és azt se tudja, hogy maga az az, aki úgy gondolkodik, mint a régi komcsik. Ők gondolták úgy, hogy az államnak mindig igaza van. Ráadásul azt se tudja, hogy az időben változnak a lapok. A Népszabi
     tényleg szörnyű lap volt még 30 éve, mára eltűntek mind a hajdani szerkesztői, mind a hajdani olvasói, mind a hajdani tartalmak. Önnek azt hiszem, épp az a baja, hogy liberális lett a lap. A szabadság kevés embernek való nálunk, ez igaz.

    • János Csaba Hegyi

     2016-10-12 - 15:57

     Tudtad? A kormányközeli lapokat a Te pénzedből tartják fenn, a példányszámukat még csak nem is auditáltatják, mert kiderülne az igazság. A milliárdos veszteségek itt is meg vannak.
     Mit gondolsz pl. a Habony ingyenújságját miből nyomják? Soros pénzből?

     http://index.hu/kultur/media/2016/05/10/habony_arpad_beinditja_az_ingyenes_napilapjat/

 3. Abonyi László

  2016-10-12 - 06:54

  a librarius is megy majd a levesbe a hvg-vel és a többi szennyel együtt. 🙂

  • Edit Domján

   2016-10-12 - 08:37

   Ez érdekes, te azt olvasod, amt szennynek tartasz.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Népszerűek

To Top