+ Design

Nincs abban semmi szokatlan, hogy légelhárítórakéta-hordozó formájú kiságyban fekszik a gyerek

A BUK típusú légelhárító rakétarendszerből kilőtt rakétával semmisítették meg 2014 nyarán Kelet-Ukrajna fölött a maláj légitársaság Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó, MH17-es járatát. A fedélzetén utazó 298 ember meghalt.

BUK típusú légelhárítórakéta-hordozó formájú kiságyat dobott piacra egy bútorgyártó Oroszországban.

A BUK típusú légelhárító rakétarendszerből kilőtt rakétával semmisítették meg 2014 nyarán Kelet-Ukrajna fölött a maláj légitársaság Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó, MH17-es járatát. A fedélzetén utazó 298 ember meghalt. Egy nemzetközi vizsgálóbizottság szerdán közzétett jelentésében megállapította, hogy a rakétarendszer Oroszországból érkezett Ukrajna oroszbarát szakadárok által ellenőrzött területére – olvasható a BBC News honlapján, ahol egy videón ismertetik a rakéta paramétereit is.

A kiságy készítői közölték, hogy a nem mindennapi formájú bútorból mintegy tízet adtak el, és a design egyáltalán nem szokatlan.

buk

A CaroBus szentpétervári székhelyű családi vállalkozás szerint a kiságy egy különleges bútorcsalád része, amelyben vannak tank és repülőgép formájú bútorok is. A cég rendszeresen készít autóra, hajóra és repülőgépre hasonlító kiságyakat.

Semmi szokatlant nem látok az ilyen kiságyakban – mondta Anton Koppel a Fontanka orosz honlapnak. Egyes gyerekekből orvosok lesznek, vagy pékek, másokból katonák.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top