+ Film

Végy egy zseniális színészt, és játszasd el vele a Twin Peaks és más bizarrmozik karaktereit!

John Malkovich egyedül játssza el David Lynch teljes filmográfiáját.

Miközben mindenki izgatottan várja az új Twin Peaks első előzetesét, befutott egy igazi vizuális csemege a szürrealista rendező rajongóinak. Az alapötlet arcpirítóan egyszerű: vegyél egy zseniális színészt, és játszasd el vele Lynch filmjeinek bizarr karaktereit!

Szerencsére John Malkovichra esett a választás, aki eddig sem arról volt híres, hogy visszariadna az őrült kihívásoktól (erre bőven elég bizonyíték A John Malkovich menet, amelyben még a saját agyába is bizarr utazást tesz).

A színész pár perces klipekben kelti életre a Kék bársony pszichopata főgonoszát, az Elefántember érzékeny torszszülöttjét, az Útvesztőben hátborzongató kísértetét vagy épp Henry Spencert a Radírfejből. A sorból természetesen nem hiányozhat a Twin Peaks sötét titkait felderítő Cooper különleges ügynök sem, aki hamarosan visszatér a kultikus sorozat rebootjában.

“Something is happening, isn’t it, Margaret?” #TwinPeaks #LogLady

Twin Peaks (@welcometotwinpeaks) által közzétett videó,


A videókat a Playing Lynch projekt csodálatosan dizájnolt honlapján lehet letölteni, ahol ezzel adakozhatunk a transzcendentális meditációt támogató Lynch Alapítvány számára, amely a szorongásokat és a poszttraumás stresszt igyekszik enyhíteni.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top