+ Színház

Stohl András fél lábbal lovagolt Gyöngyin

Akkor azt hittem, hogy meghalok. De aztán sikerült végigcsinálni, sőt kifejezetten élvezetes volt – meséli Stohl.

Négy férfi küzdelmével indult a Jótékonysági Sztárfutam, ahol Stohl András Gyöngyi nevű lovával utolsóként indult a mezőnyben. A Vígszínház színeiben vágtató színész nagy eséllyel indult a győzelemért, hiszen a Nemzeti Vágta versenyszámában 2009-ben már diadalmaskodott. Idén azonban komoly kihívással kellett megbirkóznia.

Az első körben kicsúszott a kengyel a biztonsági csatból és az egészet elhagytam. Azt hittem, hogy ott már vége van, amikor átvágtattunk a célon, de még csak azt mondta be a műsorközlő, hogy a sztárfutamból még másfél kör hátravan. Akkor azt hittem, hogy meghalok.  De aztán sikerült végigcsinálni, sőt kifejezetten élvezetes volt, mert az én lovam nem fáradt el, még bírta volna, jött fölfelé. Nagyon jól ment, de sajnos nem tudtam beljebb hozni a belső ívre

– kezdte Stohl András, aki eufórikus hangulatban nyilatkozott a verseny után.

Őrületesen élveztem, hihetetlen, fantasztikus élmény volt! Nagyon büszke vagyok erre a helyezésre. Soha életemben nem kerültem még ilyen helyzetbe, hogy egy lábbal lovagolok, főleg ilyen versenyszituációban! Úgyhogy tényleg nagy megpróbáltatás volt, halál közeli élmény, de nagyon jó

– mondta a Vígszínház színésze, aki élvezte a közönség bíztatását. A Hősök terén felállított lelátókon négy ezren szurkoltak a Millenniumi emlékmű körül vágtázó színművészeknek.

Itt mindig nagyon jó lovagolni, úgyhogy ha lehet, jövőre is jövök!

– mosolygott a jelenleg a Bűn és bűnhődés Porfirijét próbáló Stohl András, aki indulásával nemes célt is szolgált: az OTP Bank által felajánlott 200 ezer forintos pénzdíját az L.T.F.E. – Lovasterápia a Fogyatékkal Élőkért Egyesületnek ajánlotta fel.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Népszerűek

To Top