+ Irodalom

Üzlet-e ma az irodalom?

A Képmás magazin által szervezett Képmás-estek kilenc évvel ezelőtt indultak a Szent Margit Gimnáziumból előadásokkal, beszélgetésekkel, filmvetítéssel. 2014 októberétől az újpalotai Boldog Salkaházi Sára Plébánia Közösségi Termében kerül hónapról hónapra megrendezésre nagy érdeklődés mellett. Sorra került többek között a függőség, a kamaszok nevelése, az egyedülálló szülők problémái, a kisközösségek létjogosultsága, a boldog házasság témája, vendégünk volt például Schäffer Erzsébet, dr. Bagdy Emőke, dr. Tari Annamária, Pál Ferenc vagy dr. Zacher Gábor.

A Képmás-esteket 2016. szeptember és 2017. február között havonta egyszer Budán is megrendezzük. Témák a pénz és mai életünk, kultúránk kapcsolata. Célunk, hogy korunk annyit használt, de talán sokszor nem a helyén kezelt fogalmát, a pénzt körbejárjuk és szakértőkkel, ismert emberekkel, művészekkel próbáljuk helyre tenni szerepét az életünkben, hogyan teremthetünk a pénzből valódi értéket.

Pénzből érték

Helyszín: Várkert Bazár | 1013 Budapest, Ybl Miklós tér 6.

  1. 09. 29. csütörtök, 19 óra

LACKFI JÁNOS

Pénz és irodalom
Üzlet-e ma az irodalom?

Lackfi János Az irodalmi alkotók és a pénz c. előadása után a Képmás főszerkesztője, Szám Kati beszélget a költővel és Dr. Tóth Péter Benjáminnal, az Artisjus stratégiai és kommunikációs igazgatójával.

A rendezvény ingyenes, de előzetes vagy helyszíni regisztrációhoz kötött.
Helyének biztosítása érdekében javasoljuk az előzetes regisztrációt szeptember 27-ig:
kepmas.hu/kepmas-est, szerkesztoseg@kepmas.hu, 06 1 365 14 14

(x)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

To Top