+ Film

Öngyilkos lett a világhírű színésznő 27 éves fia

Csodálatos, bátor ember volt, aki rengeteg nehézséget küzdött le rövid élete során. Mindannyiunknak hiányozni fog. Köszönjük a rengeteg részvétnyilvánítást és a kedves szavakat – írta a színésznő.

Mia Farrow amerikai színésznő örökbefogadott fia önkezűleg vetett véget az életének – közölte csütörtökön a boncolás eredményét az illetékes orvosszakértő, aki szerint a kétoldali végtagbénulás miatt kerekesszékbe kényszerült férfi halálosan meglőtte magát a felsőtestén.

A 27 éves Thaddeus Wilk Farrowra kerekesszékében ülve, életveszélyes sérülésekkel találtak rá szerdán a Connecticut állambeli Roxbury egyik országútja mentén, nagyjából 13 kilométerre édesanyja bridgewateri otthonától. A férfit a kórházba szállítást követően nyilvánították halottnak.

A boncolást követően az orvosszakértő az öngyilkosságot jelölte meg a halál okaként. A rendőrség nem talált bűncselekményre utaló nyomokat a helyszínen.

Mia Farrow csütörtöki Twitter-bejegyzésében azt írta, hogy a családot nagyon megrázta Thaddeus halála.

Csodálatos, bátor ember volt, aki rengeteg nehézséget küzdött le rövid élete során. Mindannyiunknak hiányozni fog. Köszönjük a rengeteg részvétnyilvánítást és a kedves szavakat

– írta a színésznő.

Thaddeus Farrow az északkelet-indiai Kalkuttában fertőződött meg a gyermekbénulást okozó poliovírussal, aminek következtében deréktól lefelé megbénult. A színésznő, aki maga is a gyermekparalízis túlélői közé tartozik, az 1990-es évek közepén adoptálta a fiút.

A connecticuti rendőrség szerint Thaddeus Farrow az édesanyja otthonától nagyjából 45 kilométerre lévő Torringtonban élt. Pár évvel ezelőttig még az anyjánál lakott.

Tizenhat évvel ezelőtt anyjával együtt részt vettek egy New York-i ENSZ gyűlésen, amelynek témája a gyermekbénulás felszámolása volt.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top