+ Életmód

Bill Murray a hétvégén pultosnak áll

Újabb Murray-akciónak lehetnek tanúi a szerencsésebbek a hétvégén, bár nem biztos, hogy mindenki azt kapja majd, amit szeretne.

A mára már ikonikus státuszra szert tett színész, Bill Murray az elmúlt években azzal növelte rajongóinak számát, hogy a legváratlanabb helyeken és helyzetekben jelent meg, és minden egyes ilyen spontán alkalommal hozta a figurát, amit mindenki vár tőle: a Bill Murray-figurát.

Ezen a hétvégén a színész pultosnak áll egy brooklyni étteremben. Azonban az persze nem véletlen, hogy a legújabb spontán-Murrayről előre hírt kapott a sajtó. Ugyanis Homer nevű fiának a hétvégén megnyitó éttermében alakítja majd önmagát a színész. Ami lássuk be, egy apától nem is meglepő húzás.

Apa a hiányzó tapasztalatait majd tequilával pótolja

nyilatkozta az ifjú Murray, utalva egy korábbi 2010-es estre, amikor Murray egy bárban szintén beállt pultosnak, ám ez este folyamán csakis tequilát volt hajlandó felszolgálni, akármit kértek is a vendégek.

És hát valljuk be, ki tudna ellenállni egy pult mögött tequilázó Bill Murraynek? Szóval ha sietsz (és Brooklynból indulsz), még elcsípheted őt a 21 Greenpoint nevű étteremben.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top