+ Film

Befejezték a Putyin-filmet, de még titkolják a bemutató időpontját

putyin

Oliver Stone amerikai filmrendező, forgatókönyvíró és producer befejezte Vlagyimir Putyin orosz elnökről szóló dokumentumfilmje forgatását.

Keresés a weben

Oliver Stone amerikai filmrendező, forgatókönyvíró és producer befejezte Vlagyimir Putyin orosz elnökről szóló dokumentumfilmje forgatását.

A film megjelenésének időpontja egyelőre nem ismert – mondta Igor Lopatenok producer a RIA Novosztyi hírügynökségnek.

Oliver Stone dokumentumfilmje nagyszerű és igen érdekes film. A forgatás befejeződött, most zajlanak az utómunkálatok. A megjelenés időpontja még titok, de a film biztosan érdekes lesz a közönség számára, különösen az Egyesült Államokban

– mondta Lopatenok.

Oliver Stone két évvel ezelőtt egy interjújában beszélt a filmtervéről. Nem nagyjátékfilmben gondolkodik, hanem interjút akart az orosz elnökkel.

Nem áll szándékunkban mozit forgatni Putyinról. Én sokkal inkább interjút szeretnék készíteni vele, mert ő olyan nézőpontot képvisel, amelyet az amerikaiak nem hallanak

– mondta Stone.A rendező az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) titkos lehallgatásait kiszivárogtató és oroszországi száműzetésbe kényszerült Edward Snowdennel találkozott Moszkvában, hogy megbeszéljék a híressé vált informatikusról készülő politikai thriller, a The Snowden Files részleteit. Stone és producere, Moritz Borman korábban lehetőséget kapott Snowden orosz ügyvédje, Anatolij Kucserena Time of the Octopus című könyvének megfilmesítésére, és megszerezték a jogait egy másik, a kiszivárogtatóról szóló könyvnek is, amelyet a The Guardian című brit lap újságírója, Luke Harding írt.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top