+ Film

Súlyos motorbalesetet szenvedett Herendi Gábor filmrendező

A napokban adtunk hírt róla, hogy Nagy Ervin a Kincsem című film forgatásán beleszeretett a lovaglásba és indul a Nemzeti Vágátán, mert igazi férfias sportnak tartja. A Kincsem-film rendező, Herendi Gábor filmrendező egy kevésbé sem férfias technikai sport, a motorozás szerelmese.

A napokban adtunk hírt róla, hogy Nagy Ervin a Kincsem című film forgatásán beleszeretett a lovaglásba és indul a Nemzeti Vágtán, mert igazi férfias sportnak tartja. A Kincsem-film rendező, Herendi Gábor filmrendező egy kevésbé sem férfias technikai sport, a motorozás szerelmese. De a közút picit veszélyesebb terep.

A Bors írta meg, hogy szerda este súlyos motorbalesetet szenvedett a Pesthidegkúti úton, ahol motorját elsodorta egy autó. A szemtanúk szerint a rendező több métert repült a motorról az ütközés után.

Herendinek óriási szerencséje volt: a közelben járt Máté Gábor, az Országos Mentőszolgálat megbízott főigazgatója, aki a riasztásra a helyszínre sietett, és a mentők érkezéséig megkezdte Herendi ellátását.

A rendezőnek a bal bokája tört el, egyelőre kórházban fekszik, de egyes információk szerint hamarosan hazaengedik.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top