+ Film

Elkapta a gépszíj Nagy Ervint a Kincsem-film forgatásán

Civilben nem ralizom, nem bungee jumpingolok, de búvárkodom és ugrottam már ki repülőből is. Szeretem az adrenalint. Munkál bennem egyfajta őserő, amit nagyon szeretek kiadni magamból, és ehhez passzol a lovaglás.

Munkája során kapta el a gépszíj Nagy Ervint, aki a Kincsem-film forgatása közben határozta el: kiáll a budapesti Hősök tere közönsége elé és elindul a Nemzeti Vágta OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamán. A Jászai Mari-díjas színművész számára a lovaglás a férfi kultúra megőrzését erősíti.

Rendszeresen körülbelül másfél éve lovagolok és a munkám hozta meg számomra a szerelmet. A forgatás közbeni versenyláz akkora élményt jelentett, hogy úgy döntöttem, elindulok a Nemzeti Vágtán. Civilben nem ralizom, nem bungee jumpingolok, de búvárkodom és ugrottam már ki repülőből is. Szeretem az adrenalint. Munkál bennem egyfajta őserő, amit nagyon szeretek kiadni magamból, és ehhez passzol a lovaglás

– mondta Nagy Ervin.

A Kincsem film forgatásán, amit Herendi Gábor rendez. Fotó: Szabó Adrienn

A Kincsem film forgatásán, amit Herendi Gábor rendez. Fotó: Szabó Adrienn

 

A színművész férfias és vagány megmérettetésnek tartja a színészek vetekedését a Nemzeti Vágta közönségkedvenc futamán, ráadásul sportolói múltjából fakadóan a verseny őt mindig felpörgeti.

Így van ez a színházban is, ha épp utolsó pillanatban kell beugrani, az engem nem sokkol, hanem előrevisz. A nyerési ösztön mélyen belém van kódolva, a tűz pedig hajt előre. Tetszik az arénahangulat. Nyerni akarok! Azt hiszem, bátor leszek, de azt is tudom, hogy a Vágtán, éles helyzetben minden megváltozik, a legkedvesebb hátas lóból is telivér lesz az arénában. Megteszek mindent a győzelemért, de az esztelen vetekedést nem szeretem. Nincs sok értelme a műbalhénak, nem bírom a felesleges rivalizálást. Ezzel szemben a vitézkiállás mindig is tetszett, abban benne van a méltóság és az, hogy emelt fővel is lehet veszíteni. Számomra a lovaglás egyfajta férfi kultúra megőrzését erősíti.

Nagy Ervin vágtázó színművész versenytársai között lesz volt osztálytársa is, akivel ma is jó barátok, s még ha el is telnek évek egy-egy találkozás között, ha leülnek beszélgetni, ugyanott folytatják, ahol abbahagyták. A Nemzeti Vágtán a lovaglás áll majd a középpontban és természetesen a nemes ügy, Nagy Ervin győzelmével a Gézengúz Alapítványt támogatja.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top