+ Film

A saját lakásodban, a stábbal együtt nézheted meg Hajdu Szabolcs legújabb filmjét

A jelentkezőknek vállalniuk kell, hogy az előre egyeztetett időpontban megtartják a vetítést és a használni kívánt budapesti ingatlanban saját magukon és segítőtársukon kívül legalább 20 ember részére kényelmes filmnézési lehetőséget biztosítanak.

A saját otthonában, az alkotókkal közösen nézheti meg néhány szerencsés Hajdu Szabolcs legújabb, Ernelláék Farkaséknál című alkotását, amely Karlovy Varyban elnyerte a legjobb filmnek járó Kristály Glóbuszt és a legjobb színésznek járó díjat.

A vetítéseket szeptember 20. és 28. között tartják, ehhez 18 év felettiek érdeklődésére számítanak.

A jelentkezőknek vállalniuk kell, hogy az előre egyeztetett időpontban megtartják a vetítést és a használni kívánt budapesti ingatlanban saját magukon és segítőtársukon kívül legalább 20 ember részére kényelmes filmnézési lehetőséget biztosítanak. Továbbá rendelkezniük kell jól karbantartott, megbízhatóan működő projektorral, vetítővászonnal vagy vetítésre alkalmas felülettel is.

A vetítés személyenként 1500 forintba kerül, amelyet a helyszínen lehet kifizetni.

Jelentkezni szeptember 11-ig lehet az ernellaek@gmail.com címen. Az időpontok a jelentkezések beérkezési sorrendje szerint kelnek el.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top