+ Film

Tiniorgia a filmvásznon

A történet onnan indul, hogy a több szempontból Brigitte Bardot-ra emlékeztető George beleszeret Alexbe, aki miatt az egész baráti társaságot bevonja a játékába.

A szeptemberi iskolakezdéshez kapcsolódva vetítéssorozatot indít a Francia Intézet, amelynek a határait feszegető fiatal generáció a témája. Olyan filmeket válogattak egybe, amelyek mind a gyerekkor, a fiatalság bőségesen és sokszor igen eredetien feldolgozott témáját járják körbe.

Klasszikusokat és kevésbé ismert alkotásokat egyaránt felvettek a programba, a sorozat első filmje nem lehet más, mint Eva Husson Bang Gang című alkotása. A vetítés előtt a Francia Intézet rezidens lemezlovasa mixel, hogy megfelelő hangulatban kezdődhessen a gimnazisták botrányos szerelmi játéka.

Az elsőfilmes Eva Husson a legnagyobb szabadossággal, szinte semmit sem hagyva a képzeletre mutatja meg egy kamasz társaság útkeresését, szexuális kalandozásait.

George (Marilyn Lima) belezúg Alex-be (Finnegan Oldfield), majd egyre durvább orgiákon vesz részt, csak hogy féltékennyé tegye a fiút. A Bang Gang-et szeptember 8-án vetítik egy nyitó party keretében. A felnőtté válás fontos válaszvonal, amelynek kapcsán olyan izgalmas kérdések vetődnek fel, mint az első szerelem, az átalakulás, a lázadás, a remény, a tabuk megszegése…

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top