Szodoma és Ozora

Ozora 2016 foto: Roy Halaf

Nem meglepő, bár mulatságos, amikor a mélymaradi népnevelde épp az információáramlás technológiai alapú demokratizálódásának köszönhetően vágtat letépve láncait . Az sem meglepő, amikor a hírek és vélemények viszonylag szabad, hordalékos áramában partra vetődnek olyan „színházi kritikák”, amiknek szerzője nem látta az előadást, újra meg újra felbukkannak a monitorélményben fogant eseményértékelések. A kulturális zabolátlanság  és nyaralási perverzitások elleni harc rendpárti bakái nem járnak terepre – íme egy huszáros billentyű-offenzíva a múlt vasárnap zárult Ozora ellen:

A helyszínen készült kisfilmek és fényképek elborzasztanak minden egészséges embert, láthatjuk, hogy a fekete misék mintájára celebrált félelmetes orgia mennyi embertársunkat hatalmába kerített. Olyan tudatalatti önkívületi állapotba, ahonnét csak keveseknek sikerül a visszatérés.

Itt pedig egy bevállalós „terep járó” harctéri jelentése, aki nem volt rest, mély levegőt vett és saját szemét vetette a tolnai Szodomára.

Célzottan nem Ozora-fertőzött,  informátoraink szerint is elfogulatlan beszámoló Szögletes Aranyhal naplójában > 22 érdekes tény az O.Z.O.R.A. fesztiválról

 

 Nincs hozzászólás

Írd le a véleményed!