+ Életmód

Szodoma és Ozora

„A rend visszatérésével a rendezvény tiltás alatt lesz, ahogy a hasonló felforgató jellegű, erkölcsromboló összejövetelek is felszámolásra kerülnek. Az ifjúság jelenti a jövőt, ha pedig az ifjúság egészséges elmében és testben is, akkor a nemzet biztos jövője garantálva van.”

Nem meglepő, bár mulatságos, amikor a mélymaradi népnevelde épp az információáramlás technológiai alapú demokratizálódásának köszönhetően vágtat letépve láncait . Az sem meglepő, amikor a hírek és vélemények viszonylag szabad, hordalékos áramában partra vetődnek olyan „színházi kritikák”, amiknek szerzője nem látta az előadást, újra meg újra felbukkannak a monitorélményben fogant eseményértékelések. A kulturális zabolátlanság  és nyaralási perverzitások elleni harc rendpárti bakái nem járnak terepre – íme egy huszáros billentyű-offenzíva a múlt vasárnap zárult Ozora ellen:

A helyszínen készült kisfilmek és fényképek elborzasztanak minden egészséges embert, láthatjuk, hogy a fekete misék mintájára celebrált félelmetes orgia mennyi embertársunkat hatalmába kerített. Olyan tudatalatti önkívületi állapotba, ahonnét csak keveseknek sikerül a visszatérés.

Itt pedig egy bevállalós „terep járó” harctéri jelentése, aki nem volt rest, mély levegőt vett és saját szemét vetette a tolnai Szodomára.

Célzottan nem Ozora-fertőzött,  informátoraink szerint is elfogulatlan beszámoló Szögletes Aranyhal naplójában > 22 érdekes tény az O.Z.O.R.A. fesztiválról

 

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top